Kennisplatform voor Oost Nederland

Netty Wakker nieuwe directeur-bestuurder Kennispoort Regio Zwolle

Geplaatst op 7 september 2017
Netty Wakker nieuwe directeur-bestuurder Kennispoort Regio Zwolle

Per 1 november 2017 start Netty Wakker als directeur-bestuurder van Kennispoort Regio Zwolle. Zij volgt Marius Woldberg op.

Kennispoort Regio Zwolle stimuleert en ondersteunt ondernemers bij de ontwikkeling van innovatieve producten, diensten en organisaties die bijdragen aan de verbetering van het maatschappelijk en economisch rendement van de Regio Zwolle. Met deze missie heeft Kennispoort in 2013 een doorstart gemaakt onder leiding van Marius Woldberg. En met succes! In de afgelopen jaren zijn vele ondernemers geholpen door Kennispoort Regio Zwolle en dit aantal is nog steeds groeiende.

Netty Wakker heeft in de achterliggende jaren in diverse functies bij uiteenlopende organisaties ruime managementervaring opgedaan. Daarnaast is ze vanuit haar nevenfuncties betrokken bij een aantal organisaties die een breder maatschappelijk doel dienen. De laatste periode heeft ze diverse opdrachten uitgevoerd. Dat deed ze onder andere bij de Stadsschouwburg Groningen/Oosterpoort en momenteel bij de gemeente Enschede.

Netty Wakker kijkt uit naar het vervullen van haar nieuwe functie: “Verder bouwen aan Kennispoort vind ik een geweldige uitdaging. Kennispoort is inmiddels een begrip in de regio Zwolle en ik ben trots dat ik samen met het team en onze stakeholders Kennispoort verder mag ontwikkelen. Ik verbind graag mensen en organisaties. Vanuit mijn expertise op gebied van veranderprocessen zet ik mij op een open, eerlijke en integere manier in voor ondernemers in de regio Zwolle die meerwaarde brengen in onze samenleving”.

Wilma van Ingen, voorzitter Raad van Toezicht Kennispoort, is zeer verheugd met deze benoeming: “Marius heeft op ondernemende wijze Kennispoort uitstekend opgebouwd en uitgebouwd. Daar zijn we hem als Raad van Toezicht zeer dankbaar voor! Netty Wakker zal met haar verbindende, professionele en frisse stijl vanuit die opgebouwde basis samen met het team van Kennispoort en in goede samenwerking met de stakeholders op deze ingeslagen weg doorgaan”.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: