Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuw bestuur Nysingh advocaten en notarissen

Geplaatst op 3 mei 2023
Nieuw bestuur Nysingh advocaten en notarissen

Nysingh advocaten en notarissen heeft een nieuwe raad van bestuur bestaande uit partners Rob Klein, Patrick Haccou en Marco Balhuizen.

Het drietal vertegenwoordigt continuïteit, frisse blik en vinger aan de pols in de drie vestigingen. Rob Klein is voorzitter RvB en zal net als Patrick en Marco de bestuurlijke rol parttime invullen.

De afgelopen bestuursperiode heeft Nysingh een nieuwe koers bepaald, een vernieuwd besturingsmodel ingevoerd en de organisatie efficiënter ingericht. Rob Klein: “in mijn nieuwe rol als voorzitter kijk ik er naar uit om als collegiaal bestuurder met Patrick en Marco Nysingh de komende jaren door te ontwikkelen naar een toekomstbestendige en succesvolle organisatie met een eigen kenmerkend DNA. Zo kunnen wij onze cliënten op hoog niveau blijven bedienen.”

Rob Klein is advocaat contractenrecht en insolventierecht en heeft zijn focus op de juridische en strategische advisering van grote en middelgrote ondernemingen.

Patrick Haccou houdt zich bezig met diverse samenwerkingsconstructies, waarbij de overheid op één of andere manier is betrokken.

Marco Balhuizen is advocaat contractenrecht en marktordening, met een specialisatie in levensmiddelenrecht. Marco richt zich in het bijzonder op Food & Agri sector.

Over Nysingh

Nysingh is een full service kantoor met meer dan 100 advocaten en notarissen. We voelen ons thuis bij de organisaties die Nederland vormen. Overheid, zorg- en onderwijsinstellingen en ondernemingen. We kennen de weg in deze sectoren, waar vooruit de richting is. Vanuit onze brede ervaring en met specifieke kennis zijn we dagelijks met hun uitdagingen in de weer. Juridische vraagstukken blijven zelden beperkt tot één rechtsgebied. Daarom werken onze juridische professionals, waar het belang van onze cliënten dat vraagt, nauw samen in integrale teams. Zo zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen. Nysingh. Thuis in jouw wereld.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: