Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuw directieteam Timmermans Hardglas: klaar voor de toekomst

Geplaatst op 18 januari 2022
Nieuw directieteam Timmermans Hardglas: klaar voor de toekomst

Timmermans Hardglas heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Het familiebedrijf is hier enorm trots op en bovenal dankbaar. Dankbaar voor het vertrouwen van klanten en voor de inzet van iedereen binnen en voor het bedrijf. Alles wat tot nu toe is bereikt zou zonder klanten, zonder medewerkers en zonder leveranciers niet mogelijk zijn geweest.

Terugblikken op het behaalde succes is mooi. Kwaliteit, vakmanschap, professionalisering, vertrouwen (en niet te vergeten pure Hollandse hands-on nuchterheid) zijn hierbij altijd belangrijke speerpunten voor Timmermans Hardglas geweest. Het behaalde succes moedigt aan om vooruit te blikken. Om volgende stappen te zetten, verder te ontwikkelen en nieuwe kansen te verkennen. Dit brengt ook een nieuwe samenstelling van en taakverdeling binnen het directieteam met zich mee.

Groei

Sinds 1 januari 2022 is René van Dijk in de functie van algemeen directeur én als mede-eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. René heeft de taak om Timmermans Hardglas verder te laten groeien en de volgende generatie klaar te stomen voor de toekomst. Onder zijn portefeuille vallen de processen en investeringen die nodig zijn om deze groei te realiseren.

Daarnaast wordt Marijn Stelpstra van harte welkom geheten binnen het directieteam. Marijn is dit jaar begonnen en gaat als Coördinator Binnendienst & Supply Chain de interne organisatie verder professionaliseren. In deze nieuwe functie zal zij, naast het aansturen van het kantoor, ook een aantal taken van de huidige directie overnemen.

Tot slot de rol van Erik Timmermans: zijn primaire focus als directeur grootaandeelhouder verschuift naar de strategisch commerciële toekomst van Timmermans Hardglas. Ze wil immers nieuwe markten ontdekken, nieuwe mogelijkheden aanboren en eventuele ketenpartnerschappen onderzoeken om zo haar marktpositie nog verder uit te bouwen en te versterken.

Toekomst

Timmermans Hardglas is klaar om alle uitdagingen en kansen die de toekomst biedt aan te pakken. Hierbij staan de verwachtingen die de klant heeft centraal. Uiteraard met hetzelfde enthousiasme, vol ambitie en vol vertrouwen, zonder de kernwaarden uit het oog te verliezen. Klaar voor de toekomst en gelukkig ook nog genoeg te doen!

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: