Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuw pand Knipscheer Hattemerbroek

Geplaatst op 14 oktober 2020

Met de onthulling van een, voor Knipscheer Infrastructuur zeer toepasselijke straattegel, werd op vrijdag 9 oktober 2020 het nieuwe pand aan de Warmtekrachtstraat 6 in Hattemerbroek officieel geopend.

Het bedrijf werd 40 jaar geleden opgericht door Jan en Joke Knipscheer en is van oorsprong een echt Flevolands bedrijf. Naast de vestiging Dronten werden in de loop der jaren vestigingen opgericht in Lelystad, Zeewolde, Emmeloord, Almere, Heerenveen en nu ook in Hattemerbroek. Het nieuwe moderne kantoorpand en materiaalloods in Hattemerbroek is de zevende vestiging op het gebied van de activiteiten met betrekking tot de infrastructuur. Naast infrastructuur werkzaamheden zijn er ook activiteiten die hieruit voortkomen zoals Knipscheer Infra-Clean die zich bezighoudt met specifiek infrastructureel schoonmaakwerk.

Regioleider Gerrit van der Meulen werkt al 23 jaar bij het bedrijf en is enorm in zijn sas met het nieuwe pand. “Het pand is in eigen beheer zelf gebouwd. We werken landelijk maar onze vestigingen hebben regionale contacten. Uit deze regio komen al veel medewerkers en verwachten een groei door te maken. Er is in ieder geval uitdaging genoeg. Daar hebben wij het pand op afgestemd. Voor de gemeente Oldebroek zijn wij de vaste onderhoudsaannemer voor bijvoorbeeld herbestrating, rioleringswerk of uitbreidingen. Dat maakt de lijnen kort met onze uitvoerders die de regio kennen. Onze klanten zijn gemeenten, provincies, woningcorporaties, projectontwikkelaars maar ook bedrijven en particulieren. Wij zijn een middelgrote aannemer en ons werk varieert enorm van bruggenbouwen tot bouwrijp maken of het leggen van een oprit. Wij proberen er te staan waar het nodig is.”

René Knipscheer heeft het bedrijf 20 jaar geleden overgenomen van zijn ouders. René onthulde samen met kleindochter Sjors en wethouder Bob Bergkamp van de gemeente Oldebroek de straatsteen waarop een afbeelding van René en zijn ouders staan. Dit idee is ontstaan door het personeel nadat er werkzaamheden aan de Walk of Fame werden verricht in het centrum van Almere. De QR-code op de straatsteen maakt een directe verwijzing naar de website van Knipscheer Infrastructuur mogelijk.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: