Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuwe commercieel directeur TCPM

Geplaatst op 22 december 2016
Nieuwe commercieel directeur TCPM

Na acht jaar samen aan het roer te hebben gestaan van het inmiddels 200 medewerkers tellende ingenieurs- en adviesbureau TCPM, is het tijd voor een uitbreiding van de directie, vinden Rudie Veenendaal (algemeen directeur) en Erik van de Vrugt (technisch directeur). Daarom kondigen zij nu de aanstelling van Mark Tuinte als directielid aan.

Commercieel directeur
Met ingang van in januari 2017 zal Mark Tuinte de rol van commercieel directeur gaan vervullen. De geboren en getogen Twentenaar heeft hts Werktuigbouwkunde gestudeerd met als kopstudie Bedrijfseconomie. Hij is sinds 2004 in dienst bij TCPM en sinds 2011 lid van het managementteam als manager Marketing, Sales & Communicatie. Zijn toetreding tot de directie ziet hij als een logische vervolgstap: “Rudie en Erik hebben TCPM niet alleen door de crisis geholpen, het is hen daarnaast ook nog gelukt de organisatie te laten groeien. De laatste jaren is er veel beweging geweest, zowel in de markt als bij TCPM intern. We hebben flink geprofessionaliseerd. Ook op het commerciële vlak zijn er al behoorlijke stappen gezet. Door deze portefeuille als aandachtgebied toe te voegen aan het directieteam kunnen wij ons nog meer concentreren op het verder ontwikkelen van strategische samenwerking met onze klanten. Ik verheug me dan ook op de nieuwe rol die ik vanaf januari mag vervullen!” vertelt Mark.

Ook Erik en Rudie hebben het volste vertrouwen in de kennis en kunde van Mark Tuinte. “Mark heeft de afgelopen jaren als manager Marketing, Sales & Communicatie laten zien over een behoorlijke dosis commercieel inzicht te beschikken. Wij weten dan ook zeker dat Marks bijdrage en nuchtere visie TCPM op commercieel vlak naar een hoger niveau kunnen tillen,” aldus Rudie Veenendaal.

Tevens wijziging in het managementteam
Rudie Veenendaal zal zich, naast zijn taken als algemeen directeur, meer bezig gaan houden met de verdere strategische ontwikkeling van de onderneming en draagt daarom de dagelijkse leiding van de business unit Interim Professionals over aan Stan Pompen, die zodoende zal toetreden tot het managementteam van TCPM Ingenieurs & Adviseurs.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: