Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuwe directeur met nieuw team bij Koninklijke Hibin

Geplaatst op 26 april 2022
Nieuwe directeur met nieuw team bij Koninklijke Hibin

Vanaf medio mei is de organisatie van Koninklijke Hibin, Netwerk van de bouwtoelevering, weer compleet. Nadat Hedy van Opzeeland op 1 april officieel het stokje als directeur van Koninklijke Hibin heeft overgenomen van Peter van Heijgen, is Ad Blokker Hedy opgevolgd als programmamanager Maatschappelijke Opgaven. Hij pakt het Hibin Experttafelprogramma over. Marc Donckers begint half mei als Programmamanager Werkgeverschap als opvolger van Jaap Breunesse. Ghislaine Hoenderboom verbreedt haar werkzaamheden en gaat verder als Programmamanager Professionalisering. Per 1 mei begint Steven van de Cruijs als communicatiemanager. Peter van Heijgen blijft als parttime adviseur aan Hibin verbonden.

Ad Blokker is een bekende in de branche. Hij werkte tot voor kort in een commerciële functie bij Van Keulen Hout- en Bouwmaterialen, was eerder directeur bij de Nederlandse inkoopcombinatie Bouwbedrijven B.V. en in verschillende functies actief bij Koninklijke Jongeneel.


Marc Donckers was de afgelopen ruim elf jaar algemeen secretaris bij de O&O-fondsen Energiesectoren, Afval en Telecom. Hij zal Hibin en de branche gaan ondersteunen bij de CAO-onderhandelingen en -uitvoering, en het verder vormgeven van goed werkgeverschap.


Ghislaine Hoenderboom is als Manager Hibin Opleidingen al meer dan tien jaar een goede bekende in de branche. Zij zal vanuit haar visie en ervaring de functie van Programmamanager Professionalisering invullen.


Steven van de Cruijs komt van PEO, een leverancier van innovatieve technische producten en software. Hij zal zich onder andere bezighouden met het verder uitbouwen van de informatievoorziening aan bij Hibin aangesloten bedrijven.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: