Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuwe eigenaar Van Lente Systeemintegratie B.V.

Geplaatst op 27 september 2016
Cor de Best

Eind juli 2016 heeft de huidige directeur Cor de Best, alle aandelen van Van Lente Systeemintegratie overgenomen van de participatiemaatschappij DGtC. De DGtC was sinds 2000 eigenaar van het bedrijf. Sinds 2003 is Cor de Best directeur bij Van Lente Systeemintegratie B.V.

Toonaangevende speler
Na de oprichting in Gorssel (1933) is het bedrijf in 1989 naar Deventer verhuisd. Naast de hoofdvestiging in Deventer is er in 2015 ook een vestiging Meet & Regeltechniek in Reeuwijk geopend. Deze uitbreiding past in de strategie van Van Lente Systeemintegratie om een toonaangevende speler te zijn op het gebied van Technische Automatisering, Technische Installaties en Technisch Beheer in de industrie (food en feed) en de complexe gebouw gebonden installaties. De kernwaarden: respect, ambitie en betrouwbaarheid zijn stevig verankerd in de bedrijfsprocessen van Van Lente Systeemintegratie B.V.

Bij Van Lente Systeemintegratie B.V. zijn circa 145 medewerkers werkzaam. De bedrijfsvoering zal ongewijzigd gecontinueerd worden waardoor het management er vanuit gaat een mooi nieuw hoofdstuk toe te kunnen voegen aan het 83-jarige bestaan.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: