Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuwe expositie te zien bij Gallery Aaldering

Geplaatst op 6 februari 2018

Op dit moment is bij Gallery Aaldering, naast klassieke auto’s, een expositie te zien van kunstenaar Reginald Kruger. De expositie staat geheel in het teken van Porsche.

Kruger maakt exclusieve kunstwerken met speciale airbrush technieken die hij zelf heeft ontwikkeld. De technieken en de aluminium ondergrond zorgen samen voor verrassende lichteffecten die u alleen met het blote oog kunt ervaren. Reginald werkt ook op glas en doek.

Elk kunstwerk kan in een ander formaat, andere kleuren of uw eigen auto erin verwerkt. Alles is mogelijk. Naast Porsche maakt Reginald ook kunstwerken met andere exclusieve merken.

Bezoek aan de expositie
Reginald Kruger exposeert tot 26 februari bij Gallery Aaldering. U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan de expositie. Gallery Aaldering is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn de deuren van 9.00 tot 16.00 uur geopend. Voor vragen over de expositie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Reginald Kruger, reginald@reginaldart.com of www.reginaldart.com

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: