Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuwe klant voor MultiTankcard 

Geplaatst op 15 maart 2024
Nieuwe klant voor MultiTankcard 

MultiTankcard is onlangs een meerjarig partnership aangegaan met Autolease Twente uit Hengelo. De grootste Nederlandse aanbieder van mobiliteitspassen autoriseert, verwerkt en factureert de komende jaren alle transacties op het gebied van mobiliteit voor de klanten van Autolease Twente.

Autolease Twente, een gevestigde speler in de autoverhuur- en leasemarkt, biedt flexibele mobiliteitsoplossingen aan zakelijke en particuliere klanten in Twente en daarbuiten. Met meer dan 20 jaar ervaring en als onderdeel van Autogroep Twente, kan het bedrijf een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder leasing en verhuur. De kracht van Autolease Twente ligt in het leveren van maatwerk aan klanten, waarbij adviesgesprekken met accountmanagers een cruciale rol spelen om te voldoen aan de mobiliteitsbehoeften en wensen. Autolease Twente heeft vestigingen in Hengelo, Enschede en Almelo.

Persoonlijke benadering

Voor de zakelijke markt werkt het bedrijf nu dus samen met MultiTankcard en neemt het de komende jaren mobiliteitspassen af voor zijn klanten. Als servicegericht bedrijf heeft Autolease Twente voor MultiTankcard gekozen vanwege het brede scala aan mobiliteitsdiensten die het biedt, inclusief tanken, elektrisch laden, wassen, parkeren en OV-reizen, allemaal geconsolideerd op één factuur. Judith Ros, marketingmanager van Autolease Twente: “Met de Mobility Manager van MultiTankcard kunnen wij en onze klanten transacties eenvoudig beheren en inzien, waardoor we grip houden op brandstofkosten en mobiliteitsuitgaven. MultiTankcard biedt ook de mogelijkheid om het platform aan te passen aan de huisstijl van Autolease Twente, wat past bij onze persoonlijke benadering van klantenservice.”

Kwaliteit van dienstverlening

Ook directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard is blij met het nieuwste partnership: “Leasemaatschappijen hebben behoefte aan een mobiliteitsnetwerk met concrete en langdurige aandacht voor kwaliteit van dienstverlening. Ook voor de klanten van Autolease Twentezullen wij de komende jaren zakelijk reizen optimaal faciliteren.”  

 Meer informatie is te vinden op www.multitankcard.com

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: