Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuwe platfora voor werkzoekenden en ondernemers live

Geplaatst op 29 juni 2022
Nieuwe platfora voor werkzoekenden en ondernemers live

Deventer Marketing werkt in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer aan hét visitekaartje voor Deventer, namelijk een overkoepelend platform waar uiteindelijk informatie te vinden is over de facetten: werken, ondernemen, leren, vrijetijd en wonen in Deventer! Zo wordt het navigeren tussen deze thema’s eenvoudiger voor iedere doelgroep én vindt men makkelijk de online weg …in Deventer!

Nadat eind 2020 de vernieuwde vrijetijdswebsite (www.deventer.info) live is gegaan, is het nu de beurt aan de volgende websites. Op DOE (Deventer Ondernemers Event) werd ondernemen-indeventer.nl gelanceerd, maar daarnaast staat ook werken-indeventer.nl live. beiden onderdeel van hetzelfde platform, waar dit najaar ook wonen-indeventer.nl aan toegevoegd zal worden. Via tabbladen en linkjes wordt er doorgelinkt tussen deze verschillende websites.

Werken in Deventer

De werkenwebsite is ontwikkeld, zodat werkzoekenden een beeld krijgen over het werkklimaat in Deventer. Een online portaal waar beschreven wordt over: hoe het is om te werken in één van de sectoren in Deventer, hoe je kan doorleren, waar je kan flexwerken in deze regio en betekenisvol ondernemen. Daarnaast vind je er invulling voor jouw ideale pauzemoment. Op de ondernemen website vind je informatie over hoe je je hier kan vestigen en in welke gebieden. Ook zijn er netwerkclubs te vinden. Evenals waar je ondersteuning kan vinden tijdens het vestigingsproces.

Kortom: het visitekaartje dus voor werkgevers en ondernemers in Deventer en prettig zoekportaal voor de antwoorden op verschillende vragen. Een overkoepelende site waar informatie gebundeld wordt, waarna doorgelinkt wordt naar websites met meer informatie- een Deventer online wegwijzer als het ware.

Ontdek wat Deventer te bieden heeft op:
www.werken-indeventer.nl en www.ondernemen-indeventer.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: