Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuwe productvarianten Falco zijn Coronaproof

Geplaatst op 9 september 2020
FalcoJona

Falco introduceert twee nieuwe productvarianten op het gebied van straatmeubilair die zeer geschikt zijn in deze Corona tijd. Het betreft een FalcoJona afvalbak met een pedaal en een klep waarbij afval gedeponeerd kan worden zonder de afvalbak aan te raken en een draaibare FalcoLinea stoel.

De FalcoJona afvalbak is ontstaan vanuit een vraag van de klant naar een hygiënische afsluitbare afvalbak voor buiten. De afvalbak FalcoJona heeft een sterke binnenbak en is voorzien van een degelijke sluiting met een trilvast veiligheidsslot. Het materiaal van de FalcoJona is thermisch verzinkt staal, het materiaal van de binnenbak is sendzimir verzinkt staal. Dit zijn duurzame materialen door hun lange levensduur en recyclebaarheid. De omlijsting van de afvalbak is van staal, ronde buis en kan door een poedercoating op kleur gebracht worden, net als de bak.

De stoel uit de FalcoLinea serie is nu ook verkrijgbaar als draaistoel. Een groot voordeel van stoelen in de openbare buitenruimte is dat de stoelen op elke gewenste afstand van elkaar geplaatst kunnen worden, ook op tenminste 1,5 meter afstand. Individueel, maar toch veilig samen zijn in de openbare ruimte. De stoel uit de serie FalcoLinea heeft de duidelijke vorm die gebaseerd is op een S. De zitdelen zijn van gecertificeerde FSC® hardhouten delen.

Falco is al ruim 65 jaar lang gespecialiseerd in het inrichten van de openbare ruimte en overige buiteninrichtingen. Wij kiezen daarbij voor kwalitatieve en duurzame producten. Falco is in het bezit van ISO-certificaten 9001 en 14001. Tevens is Falco in het bezit van NEN-EN 1090 certificaat.  Falco ontwerpt, ontwikkelt en produceert in eigen beheer en maakt het mogelijk om ook op projectmatige basis de buitenruimte in te richten. Er zijn Falco vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens is Falco BV op exclusieve basis vertegenwoordigd in 17 West-Europese landen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: