Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuwe services in Nederland: mrBOX

Geplaatst op 29 september 2016
mrBOX bandenwissel voor de deur

Als straks de zomer werkelijk voorbij is, wordt het weer tijd voor het halfjaarlijkse gesleep met de zomer- en winterbanden. In Nederland wordt dit jaar een nieuwe all-inclusive-dienst geïntroduceerd: mrBOX Bandenwissel voor de deur.

Bandenwissel aan huis
Eén telefoontje of een paar muisklikken, je reserveert een tijdstip en mrBOX komt naar je toe  – op kantoor of thuis – om de banden voor je om te wisselen. Daarna gaan de banden met mrBOX mee, hij slaat je zomerbanden veilig, verzekerd en voordelig op bij een van de ALLSAFE Mini Opslag vestigingen. En zodra het weer lente is bel je mrBOX weer op. “Dit levert je naast extra ruimte in de schuur of garage ook extra tijd op. Gemak dient de mens, mrBOX speelt hier werkelijk op in”, zegt Eric Stubbé, bedenker van mrBOX.

Opslag
Voor een wielenwissel op locatie ben je € 74,- kwijt, waarbij het transport en de opslag tot de volgende wissel bij de prijs is inbegrepen. Stel dat je heel handig bent dan kan je er ook voor kiezen de banden zelf te wisselen en toch bij mrBOX op te slaan voor € 39,- inclusief transport vanaf locatie naar keuze naar de opslag van mrBOX.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: