Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuwe voorzitter RvC Countus Groep: Roelie Lubbers

Geplaatst op 5 september 2023
Nieuwe voorzitter RvC Countus Groep: Roelie Lubbers

Met ingang van 6 juli 2023 heeft de Raad van Commissarissen van Countus Groep B.V. mevrouw drs. R. (Roelie) Lubbers-Hilbrands RA benoemd tot nieuwe voorzitter van de RvC van Countus Groep. Deze benoeming markeert het einde van een interim-periode van circa een jaar van de heer drs. B.J. (Berend) Pastoor als voorzitter. De heer Pastoor blijft Lid van de Raad van Commissarissen.

Mevrouw Lubbers (54 jaar, woonachtig in Noord-Sleen) is sinds juli 2019 RvC-lid van de Countus Groep. Zij brengt een ruime bestuurlijke ervaring, regionale betrokkenheid en uitgebreide achtergrond als openbaar accountant met zich mee. Ze heeft eerder diverse leidinggevende rollen vervuld, waaronder die van kantoordirecteur en partner bij andere vooraanstaande accountantsorganisaties. Haar brede ervaring en sterke netwerk binnen de focusklantgroepen van Countus maken haar voorzitterschap een waardevolle aanvulling aan de verdere uitbouw en groei van de Countus Groep. Lokale betrokkenheid is tenslotte één van de belangrijke pijlers in de strategie van Countus Groep.

Countus Groep

De Countus Groep biedt advies, begeleiding en/of ondersteuning aan ondernemers in diverse sectoren. De dienstverlening wordt aangeboden onder de labels Countus (top 15 accountantskantoren van Nederland), Subvention, Zienergie, WeCapital, WeRecover, Klaart, De Omgevingsadviseurs, Spoar en De Systeemadviseurs. De organisatie is in 1924 begonnen als coöperatie van gedreven ondernemers die begrepen dat ze samen meer zouden bereiken dan alleen. Inmiddels heeft de Countus Groep 626 medewerkers, verdeeld over 25 vestigingen. De zeggenschap in de Countus Groep B.V. is ondergebracht in de Stichting Countus Groep, waarvan de RvC het bestuur vormt. De medewerkers zijn mede-eigenaar via een participatieregeling. De dienstverlening richt zich op ondernemersadvies, accountancy (controle- en samenstelpraktijk), belastingadvies, juridisch advies, bedrijfseconomisch advies, personeelsadvies, Ruimtelijke Ordening en Milieuadvies & Bouwbegeleiding, subsidieadvies, financieringsbemiddeling en corporate finance. Ook is de Countus Groep actief op het terrein van ondernemerscoaching, mediation en IT-ondersteuning.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: