Kennisplatform voor Oost Nederland

Van NIKS naar PRET bij ONE Twente

Geplaatst op 1 maart 2017
Van NIKS naar PRET bij ONE Twente

Gun jij jezelf pret? Tijdens je werk, maar vooral ook gewoon in je leven? Dan mag je de avond die ONE Twente houdt op 13 maart niet missen. Pascal Bos vertelt je die avond alles over werken met PRET: Positief, Respect, Enthousiasme, Teamwork.

Pascal werkt als manager engineering bij JAZO Zevenaar en merkte dat zijn afdeling onvoldoende functioneerde. Hij introduceerde er zijn eigen PRET-aanpak en dat wierp al snel zijn vruchten af. Het NIKS – negatief, individueel, kleinerend, somber – behoorde al snel tot het verleden.

Als gevolg van deze positieve instelling, gericht op plezier, en de duurzaamheid, verbeteringen en efficiëntie die hieruit zijn voortgekomen, werd JAZO Zevenaar in 2010 uitgeroepen tot het Slimste Bedrijf van Nederland.

Programma
Deze avond krijgt Pascal Bos ruim baan om zijn PRET-verhaal te vertellen. Want PRET gunt hij iedereen, ook jou. Hoe? Dat zie je maandag 13 maart. Inloop vanaf 19.15 uur. Koffie en thee staan voor je klaar! Om 19.30 uur gaan we van start. Na afloop kun je nog lekker naborrelen en netwerken aan de bar. Ken je een collega-zp’er die graag mee wil komen? Neem hem of haar dan vooral mee!

Deze bijeenkomst vindt plaats in conferentiehotel Drienerburght, Drienerlolaan 5 in Enschede. De Drienerburght ligt op het UT-terrein en heeft gebouwnummer 44. De bijeenkomsten van ONE zijn niet alleen voor de leden, ook geïnteresseerde niet-leden zijn van harte welkom om kennis te maken met hét ZP-netwerk van Twente.

Wil je er die avond bij zijn? Meld je dan aan via de website.

Netwerkvereniging voor ZP’ers
ONE Twente is de belangen- en netwerkvereniging van Twentse ZP’ers. De stichting is opgericht in 2007 en zet zich in voor ZP’ers in de regio Twente. Iedere zelfstandige professional die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, is welkom als lid. ONE Twente zet zich in om ZP’ers beter zichtbaar te maken voor elkaar en voor potentiële opdrachtgevers. Belangenbehartiging, zichtbaarheid en deskundigheid zijn de kernwoorden.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: