Kennisplatform voor Oost Nederland

Officiële opening nieuwe bedrijfspand PACKcenter Duiven

Geplaatst op 23 januari 2018

Dinsdag 23 januari opende PACKcenter Verpakkingen officieel haar nieuwe locatie aan Toekomst 10, op bedrijventerrein Seingraaf in Duiven.

2017 was voor PACKcenter Duiven een bijzonder jaar. Sinds augustus is de verpakkingsgroothandel geopend op een prachtig kruispunt aan Toekomst 10.
In het nieuwe bedrijfspand is vorig jaar hard gewerkt aan een totaal nieuwe beleving, zowel in uiterlijk als in efficiëntie.

Op de nieuwe locatie kunnen klanten elke maand langs komen om de nieuwste ontwikkelingen te zien op het gebied van verpakkingen, disposables en trends op kantoor-en winkelgebied voor verschillende markten. Een inspiratieplek waar PACKcenter Verpakkingen haar klanten tevens een podium wil gaan geven. Dat varieert van horeca, retail tot industrie.
De sterke combinatie van winkel en magazijn maakt het daarnaast makkelijker om de groeiende webshopbestellingen af te handelen en klanten in de regio met eigen vervoer te bevoorraden.

PACKcenter wil graag proosten op een mooi jaar en zal daarom een officiële opening organiseren. Tijdens de borrel kunnen genodigden in een speciaal pop-up restaurant ingericht door ‘Culinaire Loods’ genieten van diverse hapjes, drankjes en muziek, mede verzorgd door ondernemers uit eigen klantenkring.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: