Kennisplatform voor Oost Nederland

Olaf Sluyter nieuwe directeur/ eigenaar T2 Groep B.V.

Geplaatst op 19 april 2018

Olaf Sluyter (33) is per ingang van 1 maart 2018 aangesteld als nieuwe directeur en eigenaar van T2 Groep.
T2 Groep is sinds 2003 niet meer weg te denken in de regio, die met T2 Ontwerp & Advies (architectenbureau) en T2 Bouw (aannemersbedrijf) een unieke combinatie in huis heeft, waar alles van schets tot en met oplevering voor een bouwproject kan worden aangeboden.

Sluyter was vanaf 2005 al werkzaam binnen T2 Groep, waar hij verschillende functies heeft uitgeoefend. De afgelopen jaren heeft hij als interieurarchitect de creatieve leiding gehad binnen T2 Ontwerp & Advies.

Theo Nibbeling, voormalig directeur/ eigenaar T2 Groep B.V.: “Ik ben erg blij met het aanstellen van Olaf als directeur. Het is voor mij tijd om een stapje opzij te doen, en de komende tijd nog als adviseur mijn kennis en kunde over te dragen. Daarnaast blijf ik me inzetten als projectleider voor T2 bouw.  De samenwerking met Olaf is altijd zeer plezierig geweest, en wij zijn dan ook erg content dat Olaf onze nieuwe directeur wil worden”.

Olaf Sluyter geeft aan dat hij heel veel zin heeft in zijn nieuwe functie bij T2 Groep. “Ik ben zeer gemotiveerd om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere vormgeving van T2 Groep. Het complete pakket dat wij kunnen aanbieden in de sector is écht uniek te noemen, en de uitdaging zit momenteel in de bekendheid hiervan binnen de regio. Daarnaast zijn we met allerlei nieuwe technologieën bezig die het bij ons momenteel al mogelijk maken om door onze 3D brillen de nog te realiseren gebouwde omgeving te visualiseren. Dit is echt spectaculair om mee te maken.” 

T2 Groep blijft vanaf aan Kruisbergseweg in Hengelo (gld) gevestigd in de karakteristieke molen, waar momenteel 8 medewerkers in dienst zijn. T2 werkt aan uiteenlopende projecten, zoals bioscopen, vakantieparken, bedrijfswagengarages, distributiecentra, woningen enz.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: