Kennisplatform voor Oost Nederland

Olympia vergroot impact in Twente

Geplaatst op 10 augustus 2023
Olympia vergroot impact in Twente

Olympia Almelo is sinds 14 juli jongstleden verdergegaan als onderdeel van Olympia Achterhoek | Liemers | Midden-Twente. Ondernemer Robert Heinst heeft in Oost-Nederland een succesvolle transitie ingezet naar werk van betekenis. De uitbreiding biedt de mogelijkheid om hieraan nog meer invulling te geven in de regio Twente. Werkgevers profiteren van de HR-kennis, slagkracht, het netwerk en de omvang van Olympia Achterhoek | Liemers | Midden-Twente om de eigen ambities op de arbeidsmarkt te realiseren.

Robert Heinst heeft vele jaren ervaring in HR en commercie binnen het bedrijfsleven en als ondernemer in de arbeidsbemiddeling. Hij kent de arbeidsmarkt in Oost-Nederland dan ook als geen ander. “Vanuit onze locaties in Lichtenvoorde, Doetinchem, Zevenaar, Haaksbergen en Hengelo werken we aan een duurzame, regionale arbeidsmarkt. Niet alleen bemiddelen we mensen naar een voor hen betekenisvolle baan. We zorgen ook voor bij- en omscholing via onze eigen Academy, we delen onze kennis, data en expertise en zetten ons netwerk in.”

Bijdragen aan Bruto Twents Geluk
Met de schaalvergroting in Twente kan Olympia Achterhoek | Liemers | Midden-Twente nog meer impact maken. Robert Heinst: “Door krachten te bundelen kunnen we een nog grotere positieve invloed uitoefenen op het collectief welzijn en daarmee op het Bruto Twents Geluk. We doen dit al. Elke dag, met zichtbare resultaten, zo blijkt ook uit onze impactanalyse. Maar impact creëren wij niet alleen. Dat doen we met elkaar. Verbinding maken, maakt ons slagvaardiger in het realiseren van verandering. Samen kunnen we sociaalmaatschappelijke uitdagingen aanpakken en duurzame oplossingen bieden.”

Verbinden voor collectief welzijn
Het vertrouwen van flexkrachten en zakelijke relaties bouwt Robert Heinst in Almelo graag uit door mensen en organisaties verder te helpen ontwikkelen in deze veranderende markt. “De regio sluit geografisch goed aan, maar ook bij onze focusgebieden (smart) industry, het reguliere mkb, contactcenter, administratief en transport & logistiek met de aanwezigheid van onder andere XL Businesspark Twente. Met onze brede kennis van de markt, de sectoren, regionale teams en opleidingsspecialisten bieden we een passende dienstverlening. Ik kijk ernaar uit samen verder te werken aan de regionale arbeidsmarkt en aan de beweging naar waarde en impact!”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: