Kennisplatform voor Oost Nederland

Ondernemers strijden om Innovatieprijs van Regio Zwolle

Geplaatst op 22 maart 2024
Ondernemers strijden om Innovatieprijs van Regio Zwolle

Welke ondernemer heeft een unieke innovatie en is klaar om de markt te veroveren? Kennispoort Regio Zwolle daagt bedrijven uit om hun innovatie in te schrijven voor de Innovatieprijs van Regio Zwolle. De ondernemer met de beste innovatie ontvangt vrijdag 28 juni 2024 de Innovatieprijs tijdens de uitreiking op PROTO Innovationday bij Perron038 in Zwolle.

Bedrijven met een vestiging in Regio Zwolle kunnen tot en met maandag 15 april 2024 innovaties inzenden via kennispoortregiozwolle.nl/de-innovatieprijs-van-regio-zwolle/. De vakkundige jury beoordeelt de innovaties onder andere op originaliteit, impact en marktrijpheid. Drie innovaties mogen uiteindelijk door naar de finale. De beste innovatie wordt op vrijdag 28 juni 2024 bekendgemaakt. De winnaar ontvangt een duurzame award, lokale publiciteit en een persoonlijk innovatietraject.

Over de Innovatieprijs van Regio Zwolle

De Innovatieprijs van Regio Zwolle is een initiatief van Kennispoort Regio Zwolle. Ondernemers strijden om de Innovatieprijs van Regio Zwolle. De prijsuitreiking staat geheel in het teken van innovatie en vindt plaats op de PROTO Innovationday bij Perron038 in Zwolle. Tijdens dit evenement laten innovatieve koplopers en de finalisten hun innovatiekracht zien. Na de prijsuitreiking is er gelegenheid om te netwerken.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: