Kennisplatform voor Oost Nederland

Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem opgericht

Geplaatst op 3 september 2021
Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem

Speciaal voor ondernemers hebben gemeente Aalten en gemeente Doetinchem in samenwerking met Laborijn eerder dit jaar het Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem opgericht. Een loket waar ondernemers uit de gemeenten Aalten en Doetinchem terecht kunnen met al hun vragen en voor ondersteuning. Het Ondernemerssteunpunt heeft nu ook een eigen website: www.ondernemers- steunpunt.nl.

Zeker in deze tijd, waarin ondernemers het al moeilijk hebben, kan het soms lastig zijn om te achterhalen op welke ondersteuning er recht is, hoe daar aanspraak op gemaakt kan worden en waar men met vragen terecht kan.

Ondernemers kunnen bij het Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem terecht met vragen over hun situatie en de mogelijkheden die er voor hen vanuit de regelingen en voorzieningen zijn. Naast financiële regelingen, zoals de Bbz, de Tozo en de TONK, advies en begeleiding bij een doorstart of beëindiging van een bedrijf, biedt het steunpunt hulp bij schulden en heroriëntatie. De hulp is kosteloos en vrijblijvend.

Wilt u in contact komen met het Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem? Ga dan naar ondernemers-steunpunt.nl/contact

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: