Kennisplatform voor Oost Nederland

Ook dit jaar weer een tweedaags BAM! Festival

Geplaatst op 8 februari 2023
Ook dit jaar weer een tweedaags BAM! Festival

Het BAM! Festival bevestigt: de tweedaagse editie keert ook dit jaar weer terug. Op vrijdagavond introduceert het Hengelose festival voor de tweede keer de BAM! Tribute Trip.

Vorig jaar voor het eerst georganiseerd en gelijk met 5.000 bezoekers een groot succes. Het BAM! Festival heeft laten weten dat ook dit jaar er een vrijdagavond BAM! Tribute trip georganiseerd wordt, dit jaar op vrijdag 19 mei 2023.

Vrijdagavond

Net als vorig jaar staat de vrijdagavond in het teken van tribute bands. Dit jaar kan je luisteren naar de Winterswijkse band Smoorverliefd met een eerbetoon aan de alom bekende band Doe Maar. Ook de Dutch Joe Cocker Tribute zal de BAM! bühne betreden. DJ Arris maakt de avond compleet en zal het veld voorzien van fijne muziek tussen de bands door.

Beide avonden gratis

Naast de vrijdagavond wordt natuurlijk ook weer het ‘reguliere’ BAM! Festival gehouden op zaterdag 20 mei. Voor beide dagen is de entree gratis. Wat de line-up van de zaterdag is, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Toch nog spannend

Voorzitter van het BAM! Festival, Thijmen de Groot, geeft aan dat het er nog wel om spande of de vrijdag avond ook dit jaar door zou gaan. Vanwege de gratis entree haalt het festival haar inkomsten alleen uit sponsoring, subsidies, drankomzet en vrije giften aan het festival. “Het is wel spannend om te kijken of er op beide dagen voldoende bezoekers komen en of we voldoende financiële middelen hebben om beide dagen te organiseren. Vanwege het grote succes van 2022 en het enthousiasme van publiek en organisatie, durven we het weer aan om een risico te nemen. Elk jaar bekijken we opnieuw of het haalbaar is”, aldus Thijmen de Groot.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: