OPEL COMBO, VAN OF THE YEAR 2019

31 januari 2019 Nieuws

‘Als je als timmerman of schilder soms zo’n 400 kilometer op een dag onderweg bent, wil je wél comfortabel rijden; in dat geval is een fijne bedrijfswagen geen luxe’, weet accountmanager Jurian Dekker van Opel Broekhuis in Zwolle. ‘Onze nieuwe Combo Cargo is zo’n bestelauto, maar rijdt als een personenauto.’ Dat willen we zien.

Een en al Opel stralen de showrooms van dealer Broekhuis uit. De terreinen maken letterlijk de ‘Blitz’ met het bliksemschichtlogo in de omheining. Tussen de personenautomodellen en twee grotere broers Movano en Vivaro laat de nieuwe Opel Combo zich zien. Vergeleken met het vorige model (sinds 2012) is deze jongste variant op diverse fronten weer eigentijdser. Letterlijk zelfs met de hogere grill en horizontale koplampen, waarmee de auto stoer, aansprekend en representatief overkomt. En hij is ook nog eens uitgeroepen tot International Van of the Year 2019 in de categorie lichte bedrijfswagens. Volgens de jury vanwege het rijplezier, de innovatieve rijhulpsystemen en de lage gebruikskosten. Dat alles al vanaf € 13.599; tel uit je winst.

Alleskunner met volop ruimte
‘Dat is wat de bestuurder van dit type auto’s zoekt’, weet accountmanager Hilko Odink, die samen met Jurian Dekker de bedrijfsauto’s in de markt zet bij Broekhuis. ‘Deze alleskunner heeft in zijn segment de meeste laadruimte; je kunt er maar liefst twee europallets achter elkaar in kwijt. En eventueel is er ook nog een langere uitvoering en anders heeft ie genoeg trekkracht voor een aanhanger.’ De laadvloer is lekker laag, maar dankzij een slimme
klep achter op het dak kun je ook je ladder praktisch vervoeren.

Veiligheid staat voorop
Maar de Combo heeft meer, waar de ondernemer mee geholpen is. Denk
qua rijcomfort aan de automaat, of de mogelijkheid om de auto adaptief te laten rijden, dus zich aan te passen aan het verkeer op de weg. Via het 8-inch infotainment- scherm kun je alles instellen. Of neem de voetgangerherkenning of achteruitrijcamera en de optie om de auto zelf in te laten parkeren. En ook de mogelijkheid om met drie personen voorin te zitten is prettig, wanneer je eerst je kinderen naar school wilt brengen of met collega’s op pad wilt. Kortom, een auto die meedenkt.

Op maat af- of ombouwen
‘Ondernemers kijken vooral naar de total costs of ownership’, vervolgt Hilko Odink. ‘Wat kost het om die auto vijf jaar lang op de weg te hebben? Ze willen de kosten beperken, maar aan de andere kant wel een praktische auto.’ Jurian Dekker vult aan: ‘Het is mooi
om de ondernemer daarbij te adviseren en
te zien groeien in zijn bedrijf. Ik weet nog
dat een klant begon met een tweedehands bedrijfsbus; inmiddels is hij uitgegroeid naar twaalf nieuwe bestelwagens.’

Auto op maat maken
Naast calculator, pen en map met info heeft Jurian Dekker de rolmaat standaard op zak. ‘Ondernemers willen weten hoeveel ruimte een bestelwagen ze biedt.’ Eventueel kan Broekhuis via haar eigen organisatie Carplus in Harderwijk de auto helemaal op maat maken. De dealer is expert in het inbouwen van bedrijfswageninrichting. Denk aan het inbouwen van track & trace systemen, standkachels, dubbele cabines, carkits en alarmen, het tinten van ramen, of de ombouw voor rolstoelvervoer. Dit samen met de perfecte afwerking van de auto maakt de Combo een comfortabele bedrijfsauto, een degelijke Duitse auto, voor iedereen bereikbaar.

Familiebedrijf
Het familiebedrijf Broekhuis Opel maakt onderdeel uit van de dealerholding Broekhuis, die sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord- Nederland actief is als partner in mobiliteit. Ze vertegenwoordigt vanuit 48 vestigingen 13 automerken in het volume- en premium segment.

De modellen van Opel Broekhuis
Bij Opel Broekhuis kun je terecht voor de nieuwe Opel-modellen en aantrekkelijke occasions. Natuurlijk vind je de Combo Cargo, de Vivaro (geheel vernieuwd in 2019) en Movano, maar ook is er de diversiteit
in personenautomodellen. Wat te denken van de Karl, Adam, Corsa, Crossland X,
Astra, Zafira, Insignia, Mokka X, Grandland X, Ampera-e . En naast de bestelauto Combo Cargo is er de Combo Tour, een personenautoversie met 5 of 7 comfortabele zitplaatsen, talloze opbergvakken en geavanceerde assistentiesystemen. Ruim en praktisch.

One-stop shopping
One-stop shopping is het motto, van aankoop tot financiering, verzekering,
lease, onderhoud en schade, en natuurlijk de afbouwservice van Carplus. Duits, toegankelijk en spannend, is het credo van Opel wat ze in al haar modellen ontwerpt. De medewerkers van Broekhuis vertalen dat in de servicewaarden: mensen helpen, mensen recht in de ogen kunnen kijken en mensen thuis laten komen. Want Broekhuis beweegt mensen.

Opel Broekhuis
Opel Broekhuis heeft vestigingen in Harderwijk, Lelystad, Elst, Zeewolde, Deventer, Arnhem, Ede, Nijkerk, Wageningen, Zwolle, Dronten, Doetinchem, Barneveld, Epe, Apeldoorn, Doornspijk en IJsselmuiden. Kijk voor meer informatie op www.broekhuis-opel.nl

Bestelwagen Besteldagen
Bij aankoop van een nieuwe Opel Combo Cargo kunt u voor 5 jaar lang een financiering afsluiten tegen 1,99% rente. Kom eens kijken tijdens de Bestelwagen Besteldagen. Informeer naar de mogelijkheden of maak een proefrit.