Kennisplatform voor Oost Nederland

Open Avond Saxion Deeltijdonderwijs 19 april

Geplaatst op 17 april 2018

Tijdens de Open Avond Deeltijd op donderdagavond 19 april in Enschede biedt Saxion de kans om kennis te maken met het deeltijdonderwijs. Diverse opleidingen geven voorlichting en bezoekers hebben de mogelijkheid om door gesprekken met studenten en docenten kennis te maken met het vernieuwde deeltijdonderwijs van Saxion. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor persoonlijk advies. Iedereen die in deeltijd wil studeren is welkom!

De Open Avond Deeltijd duurt van 18.00 tot 21.00 uur en is er voor iedereen die interesse heeft in het volgen van een bachelor, associate degree, cursus of master in deeltijd. Het vernieuwde deeltijdonderwijs van hogeschool Saxion sluit naadloos aan bij het combineren van werk, een druk privéleven en studeren.

Loopbaan- en studieadvies
Tijdens de Open Avond Deeltijd zijn er verschillende mogelijkheden om vragen te stellen. Zo helpen de loopbaancoaches van de Saxion Parttime School bezoekers op weg bij al hun loopbaanvragen. Voor bezoekers die al weten wat ze willen studeren, maar die bijvoorbeeld nog vragen hebben over de inhoud of toelatingseisen, is er ‘Studieadvies op maat’. Dat is een persoonlijk gesprek, waarin wordt bekeken hoe een studie zo goed mogelijk aansluit bij werk- en privé.  

Direct aan de slag: inspiratiesessie Linkedin
Tijdens de Open Avond direct al wat kennis opdoen? Dan kan! Tijdens een korte inspiratiesessie leren bezoekers hoe ze LinkedIn effectief kunnen inzetten. 

Een ideale studie-omgeving
Saxion biedt uitstekend onderwijs binnen een eigentijdse hbo-instelling met allerlei faciliteiten zoals moderne lesgebouwen, een eigen bibliotheek, laboratoria op loopafstand van het station en parkeerplaatsen. 

Bezoekers die hun keuze gemaakt hebben, kunnen zich direct aanmelden voor een opleiding of cursus en ondersteuning krijgen bij het aanmelden via Studielink. Bezoekers die hiervan gebruik willen maken dienen hun DigiD te weten.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: