Kennisplatform voor Oost Nederland

Opnieuw uitbreiding panden AKROH Industries

Geplaatst op 15 maart 2018

In de zes jaar dat AKROH Industries bestaat blijft het Zwolse familiebedrijf, dat zich richt op de ontwikkeling en productie van kunststof- en webbingproducten, maar groeien. Vorig jaar werd het hoofdkantoor al uitgebreid en op dit moment laat eigenaar Arend-Jan Horst een nieuw pand van 2600 m2 bouwen. Deze week wordt de stalen constructie geplaatst, de verwachting is dat de bedrijfshal begin mei klaar zal zijn.

 Begin februari werd de ceremoniële eerste paal geslagen door Henry Hof, een gewaardeerde medewerker Technische Dienst die al bij AKROH Industries werkzaam is sinds het bedrijf net was opgericht door Arend-Jan Horst.

Gezond doorgroeien
Een nieuw pand is nodig om gezond te kunnen doorgroeien, het zal worden gebruikt voor opslag en om meer voorraad te kunnen aanleggen. Horst vertelt over de groei: “We begonnen in september 2011 met 6 machines en 4 personeelsleden, nu hebben we bijna 60 werknemers en meer dan 75 machines. We leveren aan klanten over de hele wereld, in meer dan 50 landen.” Op dit moment heeft het bedrijf 25 spuitgietmachines die producten tot 4,5 kg kunnen produceren. Doordat AKROH zelf de mallen voor deze producten (matrijzen) ontwikkelt en bouwt, kan elk product gemaakt worden. “Dat maatwerk en meedenken waarderen klanten”, stelt Horst.

In dit tempo van groei zal de nieuwe bedrijfshal echter niet genoeg ruimte blijven bieden voor AKROH Industries. Arend-Jan Horst: “We zitten alweer na te denken over het volgende pand waarin we verder kunnen uitbreiden.”

Over AKROH Industries
AKROH Industries ontwikkelt en produceert in eigen huis een groot assortiment kunststof- en webbingproducten. Van halsband tot emmer en van gereedschapskist tot machinekap. Afnemers zijn o.a. de agricultuur, automotive branche, bouw en de optiekmarkt. AKROH is gevestigd in Zwolle, aan de Ampèrestraat op de Marslanden.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: