Kennisplatform voor Oost Nederland

Organisatie komt met Het Grootste Online Kennisfestival van Nederland

Geplaatst op 14 april 2020

Vanaf vandaag is Het Grootste Online Kennisfestival van Nederland te bezoeken via www.hetgrootstekennisfestival.nl/online/. Er werd al langer aan gewerkt, maar de organisatie heeft spoed gezet achter de realisatie van hun eigen online videoplatform. Op dit platform kan je kosteloos maar liefst 65 volledig presentaties, van sprekers de afgelopen jaren op Het Grootste Kennisfestival van Nederland een lezing presentatie gaven, terugkijken.

Bezoekers komen in echte festivalsfeer binnen en passeren de entree door de op de gratis toegang button te klikken. Een echt, geïllustreerd festivalterrein lacht je dan tegemoet, met grote tent, foodtruck, muziekpodium de kleinste boekenmarkt van Nederland en natuurlijk een mobiele toilet unit. In de grote tent kan men kiezen uit een enorme hoeveelheid presentaties en lezingen. Innovatief Organiseren is het thema. Omdat er naast technologische innovatie ook sociale innovatie nodig is. Andersoortig leiderschap, slim organiseren en co-creatie omdat niemand meer alleen het verschil kan maken. De lezingen zijn handig gegroepeerd en er is steeds een actueel overzicht van de 12 best bekeken presentaties.

Net als op het ‘echte’ kennisfestival is er een boekenmarkt waar de boeken mooi uitgestald staan. Boeken van de festivalsprekers kunnen daar besteld worden. In muziektent klik je de Spotify festivallijst aan en in de foodtruck moet je alleen nog even wat thuis laten bezorgen, maar dan staat er voor een echte festivalbeleving niks meer in de weg.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: