Kennisplatform voor Oost Nederland

Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 bekend

Geplaatst op 19 januari 2022
Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 bekend

Op woensdag 12 januari is een jury bijeengekomen om uit een totaal van 42 inzendingen de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 samen te stellen. Deze innovaties zijn genomineerd voor de publieksprijs. De beste vijf zijn nog in de race voor de juryprijs. De beide winnaars worden tijdens een live-uitzending op 9 februari bekendgemaakt.

Dit zijn de 20 innovaties van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20:
Aebi Schmidt Nederland BV, Binthout, BY MÖLLE, Conecto Non Effundo BV, Circulairstaal BV, DuSpot, Datacadabra, Dijkstra Plastics, Dura Vermeer Bouw Hengelo, Heijmans Services, Koninklijke Auping BV, Koopmans Bouwgroep BV, Novito, Obimex, ReCycleWell, Schagen Infra BV, Shelduck.co, Stichting Future Farm, Stichting Betekeniseconomie in Twente en WEBO.

Bekendmaking jury- en publieksprijs
De bekendmaking vindt in de Nationale Week van de Circulaire Economie plaats. Op 9 februari zal Martine Witteveen vanuit de Gasfabriek in Deventer de uitzending presenteren. De Top 5-genomineerden pitchen dan live hun innovatie, waarna de jury de winnaar bekend maakt. Kijkers stemmen voor de publieksprijs op hun favoriet uit de gehele Top 20. Voor beide winnaars zijn mooie geldprijzen en ruime media-aandacht te winnen.

Aanmelden om de uitzending op 9 februari 16.00 uur online bij te wonen kan via https://overijsselsecirculaireinnovatietop20.nl. Ook kunt u hier meer informatie vinden over alle inzendingen van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20.

Jury
De jury van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 staat onder leiding van juryvoorzitter Klaas Feenstra, werkzaam als directeur coöperatieve Rabobank Vaart en Vechtstreek.Aan zijn zijde staan Mireille Kinket, directeur IQBlvd,  Maurice Beijk, rentmeester 2050 bij ReintenInfra, Fleur Willemse, student Industrial Design Engineering en Eddy van Hijum, gedeputeerde van de Provincie Overijssel en o.a. verantwoordelijk voor economie en innovatie.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: