Kennisplatform voor Oost Nederland

Overname activiteiten Vels Transport Oostzaan

Geplaatst op 10 juli 2020
Overname activiteiten Vels Transport Oostzaan

Vanaf 1 juli j.l. heeft Kisjes Transport & Verhuur een uitbreiding gerealiseerd door overname van alle transportactiviteiten van Transportbedrijf R. Vels & Zn uit Oostzaan. Kisjes en Vels zijn zeker geen onbekenden voor elkaar, de bedrijven werken al jarenlang samen waarbij Vels zijn oorsprong heeft in de omgeving van Amsterdam en Kisjes al sinds 1904 bekend is op de veluwe.

Vels Transport is onstaan rond 1931, is gespecialiseerd in kraantransport en daarnaast sterk in open en gesloten vervoer.

De locatie in Oostzaan zal als volwaardige vestiging van Kisjes opereren onder de naam Vels Transport Oostzaan. De voertuigen zullen aangestuurd blijven door de bestaande planning in Oostzaan, deze zullen in nauw contact staan met de locatie in Apeldoorn. Zoals Kisjes Transport in het Oosten van het land een begrip is, heeft Vels Transport deze naam opgebouwd in het Westen van Nederland, een naam om trots op te zijn en te behouden.

De moderne bedrijfshal met ruim buitenterrein voor op- en overslag in Oostzaan, gelegen op dezelfde locatie als Vels Transport, zal verder geexpoliteerd worden door de voormalige directie van Vels als HUB locatie voor Amsterdam, dit gebeurd onder de naam Pakhuis Coenplein BV.

Deze uitbreiding geeft voor Kisjes de mogelijkheid om vanaf twee strategische locaties in Nederland opdrachtgevers flexibel van dienst te zijn met kraan- en specialistisch transport, opslag van goederen en containerverhuur.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: