Kennisplatform voor Oost Nederland

Pak de laatste kans op geheel gesubsidieerde exporthulp bij Brilliant Work

Geplaatst op 8 december 2021
Pak de laatste kans op geheel gesubsidieerde exporthulp bij Brilliant Work

Als je wilt beginnen met het exporteren van je producten of diensten, of je omzet uit export verhogen? Let dan op. Als ZZP’er of MKB’er kun je aanspraak maken op hulp van de top exportcoaches van Brilliant Work, die zelf jarenlange ervaring hebben in zowel internationaal ondernemen als in het adviseren van andere ondernemers hoe je dit het beste aanpakt.

Er bestaat al jarenlang een subsidie voor, maar deze regeling loopt op zijn einde en wordt i.v.m. het demissionaire kabinet voorlopig niet vervangen door een nieuwe opzet. Wel is er eenmalig op 1 januari de mogelijkheid om hier nog aanspraak op te maken en naar verwachting zal het budget snel op zijn. In het traject wordt je geholpen met alle vragen van het kiezen van de beste landen om je op te richten, het maken van een exportplan hoe je daar zo snel mogelijk een zo veel mogelijk omzet komt met een minimaal budget en inspanning. Ook vragen over zaken als het vinden van geschikte distributeurs of exportwetgeving kunnen aan de beurt komen.

Brilliant Work

De experts van Brilliant Work verzorgen deze trajecten. Dit bureau is verkozen tot het beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB voor 2019 en 2020. Wil je meer weten over wat een traject voor jou kan betekenen en hoe de subsidie werkt? Neem dan nu contact op via lizanne@brilliantwork.nl of 0621371669.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: