PARKHOTEL DE WIEMSEL Energie opdoen en met volle teugen genieten

4 februari 2019 Nieuws

Omgeven door weilanden en bossen van Twente, aan de rand van het kunstenaarsstadje Ootmarsum ligt het compleet gerenoveerde Relais & Châteaux ‘Parkhotel de Wiemsel’. Een plek waar u kunt ontspannen, nieuwe energie opdoen en met volle teugen kunt genieten!

Gewoon ontspannen, u thuis voelen en genieten! Het hotel is in de zomer van 2015 met veel liefde en individualiteit volledig gerenoveerd en opnieuw vormgegeven en ingericht. Alle kamers en suites bieden het allerbeste comfort en een aangename ambiance. Ze zijn voorzien van een ruime garderobe, Nespresso-apparaat, eigen airconditioning en luxe badkamer met afzonderlijk toilet. Gratis WiFi is vanzelfsprekend. Alle suites beschikken over een zonneterras met een directe toegang tot één van onze tuinen. Vanuit uw bed genieten van het uitzicht op het groen – Heerlijk! Voelt u zich bij ons thuis? Dan hebben we alles goed gedaan! Unieke highlight is het uitgestrekte park rondom het gehele complex. Bij het intreden van de duisternis geniet u van een buitengewone pracht van licht in ons park. Iedere avond schitteren de 5.000 bomen en planten tijdens het ‘Park in het licht’.

Oase van rust
‘Spa & Wellness de Wiemsel’ is een wereld op zich, waar de definitie ‘wellness’ in zijn geheel wordt uitgevoerd. Het maakt niet uit of het om ontspannende aroma-olie-massages, verzorgende gezichtsbehandelingen gaat of om een nieuwe hairstyling: het gaat erom dat u zich bij ons thuis voelt, ontspant en nieuwe energie opdoet. Met uitzicht op het schitterende park van het hotel vindt u hier rust en ontspanning. Geniet in uw luxe badjas van het uitzicht op de groene weides, bomen en van de zon op het privé terras van de Spa & Wellness. Het grote binnenbad (20 x 8m) is dat het gehele jaar mogelijk. Bij mooi weer kunt u zwemmen in het buitenbad met schitterend zonneterras, omgeven door het groene, bloeiende parklandschap.

Chefkok Gerhard Müller terug bij Restaurant de Wanne
Na vier jaar keerde Gerhard Müller op 1 november 2018 terug naar Parkhotel de Wiemsel in Ootmarsum, alwaar hij nu scepter zwaait over het keukenteam in ‘Restaurant de Wanne’. Hier worden met veel liefde en passie heerlijke gerechten bereid. Genieten in een ontspannen en aangename atmosfeer van lekkere en eerlijke gerechten, zowel traditioneel als verrassend nieuwe interpretaties op klassieke gerechten. Gerhard Müller hecht veel waarde aan kwaliteit en verse producten. Hij was ooit de jongste chef in Nederland met een Michelinster, nu is Gerhard Müller 47 jaar oud – en nog steeds uniek in zijn creativiteit aan de kachel. ‘Elke chef-kok heeft zijn eigen stijl,’ zegt chefkok Müller. ‘Mijn stijl is om met gevoel te koken en met zorg en respect voor het product. Verwerk regionale, zuivere producten
en bereid ze op een verfijnde en eerlijke manier.’

Hoogwaardig genieten
Het ‘ in-house’ Restaurant de Wanne van Parkhotel de Wiemsel is een fijnproeversrestaurant met een lange gastronomische traditie, en was reeds twintig jaar onder leiding van Gerhard Müller in het trotse bezit van een prestigieuze Michelin- ster. Gerhard laat de gasten van zijn ‘cuisine’ genieten, door tot in de finesse te laten proeven. Elk seizoen heeft zijn eigen ritme, smaak en charme. Bij Restaurant de Wanne draait het om hoogwaardig genieten op een ontspannen manier, met een selectie van gerechten die passen bij de regio en het seizoen. Tijdens de donkere dagen binnen bij de openhaard en ’s zomers lekker buiten op het ruime en zonnige terras met uitzicht op het fraaie park.