Kennisplatform voor Oost Nederland

Payroll select introduceert easyworx

Geplaatst op 11 november 2019
Payroll select introduceert easyworx

De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Om hier invulling aan te kunnen geven transformeert payroll select van pure payroll specialist stap voor stap naar HR-Tech dienstverlener. De naam payroll select zal naast het nieuwe easyworx blijven bestaan als specialist in payrolling.

Onze missie is: “Groei mogelijk maken voor iedere onderneming”, voor intermediairs, werkgevers én zzp’ers. Met een op diverse klantgroepen afgestemde combinatie van technische hr-oplossingen en persoonlijke expertise helpen wij onze opdrachtgevers dit doel te bereiken. De oplossingen worden ondersteund door onze diensten payrollen, uitzenden, salarisverwerking, recruitment, backoffice dienstverlening voor intermediairs en contractmanagement voor zzp’ers

Payroll select staat al sinds 2002 bekend als specialist in payroll en als backoffice dienstverlener voor intermediairs. Easyworx zal als merk naast het bestaande payroll select worden geïntroduceerd en combineert de jarenlange ervaring van het bedrijf met vernieuwende technologieën. Met de introductie van easyworx zullen de labels Prokx en Easystaff komen te vervallen.

Rick Simons, CEO payroll select & easyworx: “Wij zijn al ruim twee jaar aan het ontwikkelen en hebben fantastische oplossingen gemaakt voor onze opdrachtgevers. De introductie van easyworx is de next step naar onze doelstelling de onderneming om te vormen tot een HR-Tech bedrijf.”

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: