Kennisplatform voor Oost Nederland

‘Peppergym brengt unieke persoonlijke sportbeleving naar Zwolle’

Geplaatst op 23 juni 2016

Vanaf vrijdag 24 juni is Zwolle een uniek sportconcept rijker. Sport- en lifestylecentrum Peppergym opent dan de deuren aan de Dr. Stoltenweg 60.

Gentlemen’s gyms
Meer dan sport alleen. Dat is wat sportschool Peppergym vanaf deze vrijdag wil gaan bieden in Zwolle. Geïnspireerd door zogenaamde gentlemen’s gyms in New York, wordt sporten in dit unieke concept gecombineerd met beleven. Geen witte wanden en systeemplafonds maar rauwe bakstenen muren, trekkerbanden, sloophamers en een vintage bar zodat de sfeer van vroeger terugkomt.

Unieke ervaring
Kwaliteit gaat daarbij boven kwantiteit, in zowel de sport, begeleiding, inrichting als de koffie. Initiatiefnemer Dirk van de Worp legt uit: ‘Wij geven onze klanten een unieke ervaring, als speciaalzaak binnen het Zwolse sportaanbod. Geïnspireerd door de nieuwste trends in de sport- en fitnesswereld, kunnen mensen bij ons veel leuke en verschillende sporten doen die we heel laagdrempelig aanbieden met veel persoonlijke aandacht.’ Want naast dat beleving en kwaliteit centraal staan, wil Peppergym nieuwe kennis overbrengen op haar klanten. ‘Mensen kunnen hier kennismaken met nieuwe sporten, zoals bokszaktraining en high intensity interval training, maar ook meer leren over een gezonde levensstijl.’

Zodoende biedt Peppergym meer dan alleen fitness: ‘Wij willen graag onze drive voor een gezonde lifestyle overbrengen op de klant’. Om zes uur gaat het sport- en lifestylecentrum van start met een feestelijke opening die voor iedereen toegankelijk is.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: