Kennisplatform voor Oost Nederland

Peter van Keimpema nieuwe mede-eigenaar TempTech

Geplaatst op 8 december 2017
Peter van Keimpema nieuwe mede-eigenaar TempTech

TempTech heeft een nieuwe mede-eigenaar: Peter van Keimpema. TempTech is hét uitzendbureau voor technisch personeel in Nederland op het gebied van nieuwbouw, onderhoud en service in de energiesector, (petro)chemie en de constructie- en scheepsbouw.

“In 2015 zijn we gestart met TempTech en sindsdien heeft het een enorme groei doorgemaakt. Ondertussen werken we voor veel mooie klanten en rekruteren we maandelijks honderden collega’s door heel Nederland. Met de komst van Peter zijn we enorm content. In het verleden heb ik reeds met hem samengewerkt en hebben we hele mooie successen behaald. Ik weet wat hij kan en dat is van een absolute meerwaarde voor onze organisatie, aldus Jeroen de Boer”

Peter voegt daaraan toe: “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus toen de kans zich voordeed om mede-eigenaar te worden van TempTech, hoefde ik daar ook niet lang over na te denken. Het rekruteren om uiteindelijk de juiste match te kunnen maken voor onze klanten waarbij zowel onze klanten als onze collega’s zich ‘happy’ voelen; dat maakt dit werk zo bijzonder. Daarbij heeft TempTech zich in de afgelopen jaren dusdanig ontwikkeld dat er een mooie gezonde organisatie is neergezet door Jeroen. Dat wij dit nu samen met ons team nog verder kunnen gaan uitbouwen is een heel mooi gegeven.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: