Kennisplatform voor Oost Nederland

Pitch en Putt Twente, de groene vergaderlocatie in Diepenheim

Geplaatst op 22 juni 2017
Pitch en Putt Twente Diepenheim

Pitch&Putt Twente in Diepenheim biedt u als ondernemer mogelijkheden om uw zakelijke doelstelling te koppelen aan een sportieve activiteit. De locatie beschikt over uitstekende vergaderfaciliteiten en arrangementen voor sportief relatiemanagement of een geslaagd bedrijfsuitje.

U vindt bij Pitch&Putt Twente altijd de geschikte ruimte voor de lancering van een product, een bedrijfspresentatie of een belangrijke kick-off. Tijdens de verschillende arrangementen speelt u samen met uw gasten Pitch&Putt Golf, Voetgolf of kunt u ook de spannende Escaperoom gaan spelen. In een groene en rustige omgeving is het goed vertoeven. Tegelijkertijd verstevigt u uw netwerk, doet u nieuwe contacten op, of werkt u op een sportieve manier aan de teamspirit binnen uw bedrijf.

Hebben uw relaties of medewerkers geen golfervaring? Geen probleem! Ook mensen voor wie golf helemaal nieuw is, kunnen op de Pitch&Putt Golf baan uitstekend uit de voeten. Lunch, buffetten en heerlijke barbecues maken de dag compleet voor uw gezelschap. Kortom, Pitch&Putt Twente in Diepenheim is een prima locatie voor het combineren van uw commerciële en sportieve activiteiten.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: