Kennisplatform voor Oost Nederland

Pitches over projecten binnen de Cleantech Regio op Provada

Geplaatst op 31 mei 2016

De Cleantech Regio (met de kernsteden Apeldoorn, Zutphen en Deventer) presenteert zich dit jaar op de vastgoedbeurs Provada. Dit is de uitgelezen plek om Nederland kennis te laten maken met het gunstige investerings- en vestigingsklimaat van de regio. De Provada wordt gehouden op 7, 8 en 9 juni 2016. Elke beursdag zijn er interessante pitches op de stand van de Cleantech Regio.

Om 11.30 en 15.30 uur presenteren verschillende mensen met trots en enthousiasme hun plannen in de Cleantech Regio. Zo vertelt Meiltje de Groot, directeur van de NV Luchthaven Teuge over de ontwikkelingen in de luchtvaart op vliegveld Teuge in de gemeente Voorst. En Eddy Tulp van Saxion geeft informatie over een nieuwe cleantech master in het onderwijs.

Kennismaken en samenwerken met de Cleantech Regio
In de Cleantech Regio werken ondernemers, overheid, en onderwijs&onderzoek samen met inwoners aan een duurzaam en gezond klimaat. Investeringen die bijdragen aan een schoner milieu, energiebesparing of een bijdrage leveren aan de circulaire economie zijn voorbeelden van initiatieven waarvoor de regio zich sterk maakt. Bezoekers van de Provada kunnen in de stand kennismaken met de regio en in gesprek gaan voor een mogelijke samenwerking. Op de stand zijn vertegenwoordigers aanwezig uit de “triple-helix”, dus vanuit de ondernemers, overheid en onderwijs&onderzoek, om het gunstige vestigingsklimaat van de Cleantech Regio verder toe te lichten.

De Cleantech Regio stand
De vastgoedbeurs vindt plaats op 7, 8 en 9 juni 2016 (elke dag van 10.00 – 19.00 uur) in de Amsterdam RAI. De Cleantech Regio is te vinden in hal 11, stand 40.

De gesprekspartners vanuit de Cleantech Regio zijn regionale vertegenwoordigers vanuit overheid, onderwijs en ondernemersland. De belangrijkste pijlers – innovatief vermogen, business development, Human Capital en het aantrekkelijke vestigingsklimaat, worden op deze manier onder de aandacht gebracht bij de bezoekers.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: