Kennisplatform voor Oost Nederland

Powerflush TPE uitgebreid met Engine Flush

Geplaatst op 20 oktober 2021
Powerflush TPE uitgebreid met Engine Flush

PowerFlush® TPE is een bekend concept van Kroon-Oil; een machine waarmee je automatische transmissies en stuurhuizen spoelt. De machine is nu uitgebreid met Engine Flush.

Kroon-Oil is de eerste op de markt die een all-in-one machine introduceert. Dankzij de toevoeging van Engine Flush is de machine nu ook geschikt gemaakt voor het grondig reinigen, spoelen en opnieuw vullen van benzine- en dieselmotoren. Kroon-Oil levert daarmee de enige machine die nu drie componenten effectief kan reinigen en spoelen: automatische transmissies, stuurhuizen én motoren.

Kroon Oil Powerflush® TPE heeft nu de volgende unieke features:

  • 3 behandelingen met 1 machine
  • Eenvoudig in gebruik door het single-switch-syteem
  • Vervuilde olie gaat niet door de pomp
  • Temperatuuraanduiding
  • Geïntegreerde flow-indicator met waarschuwingszoemer

Kroon-Oil PowerFlush® TPE is een waardevolle aanvulling op het uitgebreide dienstenpakket van Kroon-Oil B.V. en is toegevoegd aan het Garage Supportplan.

Extra dienstverlening

De PowerFlush® TPE verzekert autobedrijven van goedwerkende motoren, automaten en stuurhuizen. Door preventief te reinigen en te spoelen kunnen veel technische problemen en teleurgestelde klanten worden voorkomen. Klanten blijven tevreden en bovendien genereren deze services extra traffic en omzet in de werkplaats.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: