Kennisplatform voor Oost Nederland

Profile Heuver opent nieuwe vestiging Hengelo in september 2022

Geplaatst op 1 maart 2022
Profile Heuver opent vestiging Hengelo in september 2022

In september 2022 opent Profile Heuver de deuren van een nieuwe vestiging, Profile Heuver Twente. Met deze nieuwe locatie kan de regionale marktleider zijn zakelijke klanten nóg beter bedienen. De gloednieuwe – centraal in Twente gelegen – vestiging wordt momenteel gebouwd in Borne/Hengelo, uitstekend bereikbaar vanaf zowel de A1 als A35. 

Blijven investeren en groeien

Charel Nijhuis, manager filialen Profile Heuver: “Als regionale marktleider voor onze zakelijke klanten willen we blijven investeren en groeien. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij als Profile Heuver investeren in een nieuwe vestiging: Profile Heuver Twente. Een locatie met de nieuwste innovaties op het gebied van bandenmanagement, centraal gelegen in Borne/Hengelo, zal in september 2022 haar deuren openen. Vanzelfsprekend behouden onze klanten hun vaste accountmanager en kunnen zij blijven rekenen op de kennis en service van ons Profile team zoals zij dat van ons gewend zijn.”

Optimale mobiliteit: 100% uptime

De nieuwbouw geef aan dat Profile Heuver gelooft in de toekomst en duidelijke ambities heeft. Charel Nijhuis vervolgt: “Samen met onze klanten willen we optimale mobiliteit bereiken; 100% uptime. Met onze mobiele servicetrucks zijn we hen nóg beter van dienst om stilstand te minimaliseren. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de trucksector. Ook op het gebied van landbouw- en grondverzet bieden wij méér dan alleen banden. Ten eerste dat wij onze klanten iedere dag vol overgave snel en goed helpen. Daarnaast dat zij kunnen terugvallen op experts met jarenlange ervaring. Met alle kennis van de producten, van hun markt en van de seizoenen. Wij weten ook als geen ander dat stilstand geld kost. Dit willen wij voor onze klanten voorkomen of we lossen dit zo snel mogelijk voor hen op, zodat zij weer snel verder kunnen.“

Lees meer over Profile Heuver in deze leaflet

Veel vestigingen

Profile Heuver heeft 13 vestigingen in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Limburg. In de vestigingen helpt men zakelijke en particuliere klanten. Bijna alle vestigingen hebben ook een specialisatie in truckbanden en/of een agrarische specialisatie. Aan de retailkant kan de klant terecht voor zijn banden en allround auto-onderhoud; afspraken plannen kan via de website. Bij Profile Heuver werken 190 mensen op de vestigingen en in de verkoop. Daarnaast heeft Heuver al sinds 1966 een internationale bandengroothandel voor truck- en trailerbanden, evenals voor landbouw- en grondverzetbanden. In de totale organisatie zijn 370 medewerkers werkzaam.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: