Kennisplatform voor Oost Nederland

Profile Tyrecenter Heuver verwelkomt Profile Tyrecenter Schouten in de Heuver-familie!

Geplaatst op 9 oktober 2018

Profile Tyrecenter Heuver heeft Profile Tyrecenter Schouten in Venlo overgenomen. Dit is voor Heuver het eerste filiaal in Limburg van de 14 die ze nu hebben. De uitgebreide kennis en ervaring die Profile Tyrecenter Schouten heeft op het gebied van truckbanden, blijft daardoor behouden voor de regio.

De naam Profile Tyrecenter Schouten blijft voorlopig behouden voor de klanten in Venlo en omstreken. Wellicht verandert deze naam in de toekomst nog, maar qua service en kwaliteit blijft alles minstens hetzelfde, liefst nog beter! Maak kennis met de nieuwe bedrijfsleider in Venlo, Ernest Titulaer. Samen met zijn team doet hij er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Op het gebied van truckbanden is Profile Tyrecenter Schouten een koploper qua kennis en ervaring.

Fleetowners ontzorgen in bandenbeheer
Profile Tyrecenter, waar Heuver onderdeel van uitmaakt, is marktleider in de bedrijfswagenbandenmarkt en ontzorgt fleetowners volledig in hun bandenbeheer. De nadruk ligt altijd op preventief onderhoud en terugdringing van de banden- en brandstofkosten, vertelt Profile-CEO Matthijs Verhaar: “Als fleetowner wilt u zekerheid én vrijheid. Dat biedt Profile Tyrecenter met op maat gemaakte bandencontracten waarin aanschaf en service zijn vastgelegd. Omdat wij geheel merkonafhankelijk zijn, bent u verzekerd van een eerlijk en open advies. Uitgaand van het type transport en de aspositie leveren we u de best presterende band tegen de laagst mogelijke kilometerkostprijs. Profile Tyrecenter biedt verschillende contractsvormen zodat u dienstverlening en financiering kunt vastleggen zoals u dat wilt. Bandenservice op locatie, een eigen servicecentrale voor bandenpechhulp, duurzaamheid en een gecertificeerd serviceniveau: op elk gebied behoort Profile Tyrecenter tot de top van de truckbandensector. En daar zijn we trots op.”

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: