Kennisplatform voor Oost Nederland

Proteus en Trimergo bundelen hun krachten

Geplaatst op 13 september 2016
Proteus en Trimergo bundelen krachten

Proteus en Trimergo bundelen hun krachten binnen een nieuwe groep. Deze groep maakt het verschil als internationale leverancier van project ERP software binnen meerdere sectoren van de projectgestuurde industrie. Het uitgangspunt is de expertise en cultuur van specialistische ERP-bedrijven te combineren met de juiste schaalgrootte voor internationale expansie en innovatieve R&D. De groep telt momenteel 70 medewerkers met 900 klanten in de Benelux, Groot-Brittannië, Noord-Amerika en diverse andere landen.

Profiteren
Proteus vult, als marktleider voor bedrijfssoftware voor interieurbouw, hout- en afbouw in de Benelux, op een ideale manier de positie van Trimergo aan in de segmenten maritiem, on/offshore, machine/apparatenbouw en bouwtoelevering. Deze projectgestuurde bedrijven leveren op basis van klantspecificaties en -wensen toegespitste functionaliteit voor hun marktsegment. Samen zullen ze het onderscheidende karakter van de softwareoplossingen onaangetast laten, maar de wederzijdse klantgroepen wel laten profiteren van elkaars unieke functionaliteiten. Zo kent Proteus sterke functionaliteit voor productie-aansturing en Trimergo staat bekend om haar geïntegreerde planning voor projecten en resources.

Versterken
Theo van den Berg, directeur Proteus: “De samenwerking met Trimergo gaat onze klanten mooie mogelijkheden bieden in toekomstige software-versies, zeker op planningsgebied. Daarnaast kunnen we onze positie buiten de Benelux gaan versterken. Uitdrukkelijk met behoud van de cultuur en klantbetrokkenheid waar Proteus al 25 jaar voor staat.”

Indrukwekkende staat
Wim Schrijver, algemeen directeur: “Proteus heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen de houtindustrie. De cultuur en de productfilosofie van Proteus sluiten naadloos aan op Trimergo. We koesteren de focus, specialisatie én klantgerichtheid van beide bedrijven en voegen daar R&D- en marketingkracht aan toe.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: