Kennisplatform voor Oost Nederland

Publieksstemmen tellen mee bij MVO awards 2016

Geplaatst op 5 december 2016
Publieksstemmen tellen mee bij MVO awards 2016

Het publiek kan vanaf nu stemmen op de finalisten van de MVO awards vastgesteld door de vakjury. Voor de regio’s Zutphen-Brummen-Voorst zijn de finalisten Burton Car Company, Ferrocal en GroenWerkXL en voor de regio’s Lochem-Bronckhorst zijn Inhetgroen, Kasper Vrielink Dakwerk en WEWI de finalisten.

Publieksjury
Van alle finalisten is een nominatievideo gemaakt door Pim Helmich van Coopkracht. Niet alleen de vakjury, maar ook het publiek beslist vanaf nu mee wie de winnaars van de MVO award 2016 worden.

Van nominatie tot finalist
De genomineerden, ruim 70 bedrijven, kregen dit najaar het verzoek een aantal vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over hoe zij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen geïntegreerd hebben in hun bedrijfsvoering, welke toekomstplannen zij hebben en op welke wijze zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen. De vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers uit het onderwijs, overheid en bedrijfsleven, is gekomen tot een top 3 per regio op basis van een puntensysteem met toelichting.

Pitch
De publiekstemmen worden meegenomen naar de eindbeoordeling. De finalisten pitchen nog een keer voor de vakjury. Op basis hiervan en de publieksstemmen worden de winnaars 14 februari bekendgemaakt.

MVO awards 2016
​Zutphen Scoort organiseert in samenwerking met Delta en Het Plein voor het eerst de MVO awards:
een waardering voor werkgevers die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Zij hebben met name aandacht voor hun medewerkers die een steuntje in de rug nodig hebben. De MVO awards worden uitgereikt op 14 februari, de dag van de liefde.

Stemmen kan hier.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: