Kennisplatform voor Oost Nederland

Quadrum Capital investeert in sterk groeiende Siebert & Wassink en Ventiv Engineers

Geplaatst op 20 april 2023
Quadrum Capital investeert in sterk groeiende Siebert & Wassink en Ventiv Engineers

Siebert & Wassink en Ventiv Engineers zijn de laatste jaren enorm gegroeid in kwaliteit en volume. Als onderdeel van de SWK-Groep ontwikkelden beide organisaties zich steeds nadrukkelijker als toonaangevende namen met name in Oost-Nederland. Een half jaar geleden werd een nieuw hoofdkantoor geopend op een aansprekende locatie in Hengelo. Nu zetten beide bedrijven een volgende stap in hun groeiambitie. Met Quadrum Capital krijgen Siebert & Wassink en Ventiv Engineers een ondernemende partner die door inbreng van haar netwerk, (management)expertise en financiële slagkracht beide bedrijven verantwoord kan ondersteunen bij het realiseren van hun groeiambities.

Siebert & Wassink

Wat ruim 23 jaar geleden begon met Johan Siebert en Joris Wassink, raakte onder aanvoering van Tom Kleizen sinds 2017 in een stroomversnelling van groei en ontwikkeling. Siebert & Wassink ontwikkelt zich buitengewoon sterk in omvang, professionaliteit en resultaat. Het frisse en solide kwaliteitsmerk groeit steeds verder uit tot de leidende partner voor bedrijven en publieke organisaties. Siebert & Wassink verzorgt Werving & Selectie, Assessments en Organisatieadvies op topniveau. Vorig jaar opende Siebert & Wassink naast Hengelo een nieuwe vestiging in Apeldoorn.

Ventiv Engineers

Ventiv Engineers is in 2018 ontstaan uit een bundeling van krachten. Meer dan 10 jaar werkervaring in de technische maakindustrie gecombineerd met de expertise en betrouwbaarheid van het kwaliteitsmerk Siebert & Wassink. In de krappe arbeidsmarkt voor technisch toptalent, onderscheidt Ventiv Engineers zich door te investeren in de lange termijn relatie en de ontwikkeling van haar Engineers. Onze Ventiv collega’s versterken, ontlasten en ondersteunen door hoogwaardige projectmatige inzet innovatieve en industriële bedrijven met technische vraagstukken. Naast de vestiging in Hengelo heeft Ventiv in 2022 vestiging Arnhem geopend. De ambitie is om eind dit jaar de deuren te openen in Zwolle.

Verantwoord versnellen

Inmiddels werken ruim 110 kundige en bevlogen collega’s vanuit Siebert & Wassink en Ventiv Engineers, elke dag aan vraagstukken van, voor en met onze opdrachtgevers. We zitten boordevol ambitie en zijn klaar voor een volgende stap. Samen met onze strategische partner Quadrum Capital willen wij onze groeiambities op een verantwoorde manier versnellen.

Managementparticipatie

Deze stap biedt ons de unieke mogelijkheid om Thijs Winkel (Commercieel Manager S&W), Martijn Baas (Vestigingsmanager Ventiv Hengelo) en Bart te Focht (Vestigingsmanager Ventiv Arnhem) te laten toetreden als partners binnen onze organisaties. Gezamenlijk zetten wij onze fantastische en dynamische reis voort met de kwaliteit, slagkracht en betrokkenheid die u van ons gewend bent.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: