Kennisplatform voor Oost Nederland

Quintes en Eurorisk Bedrijfsverzekeringen: samen sterker

Geplaatst op 1 december 2023
Quintes en Eurorisk: samen sterker

Assurantiekantoren Quintes Verzekeren en Risicobeheer en Eurorisk Bedrijfsverzekeringen slaan de handen in een. Edwin Visschedijk en Guido van der Horst (Quintes) zijn erg blij met de komst van Martin Klinker, eigenaar van Eurorisk Bedrijfsverzekeringen. “Door onze krachten te bundelen, blijven we in staat in te spelen op de veranderingen in de markt en ook in de toekomst onze klanten van dienst te zijn.”

“Verzekeringen is mensenwerk. We staan dan ook niet voor niets bij Quintes voor betrokken, deskundig en bovenal persoonlijk advies.” aldus Edwin. Met lokale kantoren, waaronder die in Oldenzaal, bedienen zij zowel particuliere als zakelijke klanten. En dat doen ze al tientallen jaren. Niet alleen op het gebied van schadeverzekeringen maar ook voor inkomens-, zorg en pensioenverzekeringen kan je bij Quintes terecht.

Door de samenwerking met Eurorisk Bedrijfsverzekeringen wordt de jarenlange expertise van Martin Klinker aan het team in Oldenzaal toegevoegd. Guido: “Martin is een aanwinst voor onze klanten én voor ons. We staan te popelen om samen verder te bouwen aan Quintes in Overijssel.” En dat doen ze met behoud van de lokale expertise en persoonlijke benadering. Streefpunten waar zowel Quintes als Eurorisk Bedrijfsverzekeringen voor staan.

Meer informatie over Quintes? Ga naar www.quintes.nl/oldenzaal.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: