Kennisplatform voor Oost Nederland

Randrock genomineerd voor Festival Award Overijssel 2017

Geplaatst op 27 september 2017
Randrock genomineerd voor Festival Award Overijssel 2017

Randrock is genomineerd voor de Festival Award Overijssel 2017. “En dat is een hele eer” volgens bestuursvoorzitter Rik Pape. Afgelopen Hemelvaartsdag was de vijftiende editie van het leukste, gezelligste en gratis festival van Twente. “De Festival Award Overijssel is een publieksprijs, dus hierbij roepen we onze fans op om op Randrock te stemmen. Je kunt je stem uitbrengen via de website.” Op zondag 15 oktober a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt in poppodium Hedon in Zwolle.

Randrock: een festival voor jong en oud
Randrock wordt jaarlijks georganiseerd op Hemelvaartsdag in het centrum van Vriezenveen. Randrock lijkt elk jaar wel groter en grootser te worden. De afgelopen editie mochten bezoekers uit Vriezenveen en verre omgeving genieten van o.a. Mark Foggo, Kenny-B, Delain, The Animals & Friends (UK), coverbands Mumfords Calling en Pearl Jamming en knipoog van het festival Imca Marina. Het bestuur stelt zich tot doel om er elk jaar weer een feestje van te maken, voor jong en oud. Voor de kids wordt Randrock Junior georganiseerd. Een heus kinderfestival met een grote theatershow, in 2017 Buurman en Buurman, live muziek van jonge talenten van poppodia uit de buurt, knutsel- en schminkmogelijkheden, diverse springkussens en meer. Mede door de inzet van zo’n 150 vrijwilligers en dankzij diverse sponsoren, lukt het om elk jaar een mooi en gratis festival neer te zetten.

Help Randrock aan de publieksprijs en stem!
De waardering van het publiek helpt vanzelfsprekend om van de 16e editie op donderdag 10 mei 2018 wederom een succesvol festival te maken.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: