Kennisplatform voor Oost Nederland

R&B Tools Techniek na 40 jaar jong bloed ingeblazen en in compleet nieuw jasje

Geplaatst op 14 juli 2023
R&B Tools Techniek na 40 jaar jong bloed ingeblazen en in compleet nieuw jasje

De technische handelsonderneming R & B Tools is opgericht in november 1982 te Brummen. In de daarop volgende jaren heeft het bedrijf een dusdanige groei doorgemaakt, dat er in 1999 een verhuizing heeft plaatsgevonden naar een groter bedrijfspand in Zutphen waar R&B Tools op dit moment gevestigd is.

Januari 2022 heeft Anno Boek, een van de oprichters zich na 40 jaar teruggetrokken, en heeft hij het stokje doorgegeven aan Remon Derksen. De bedrijfsvoering en service zal blijven zoals U van R&B Tools en Sabudo gewend bent. Wel zal er de komende tijd het een en ander gemoderniseerd worden binnen ons bedrijf.

Zo heeft de winkel/showroom al een re-styling gehad. Nieuwe dealer schappen zijn wij aangegaan, om leverancier te worden van mooie merken elektrisch, accu en handgereedschap.

Zo hebben wij een compleet nieuwe site laten bouwen. Door Kriston Webdesign om duidelijker te laten zien wat wij allemaal in huis hebben.

“En afgelopen week hebben wij onze nieuwe bus in ontvangst mogen nemen om onze klanten nog beter te kunnen voorzien van hun bestellingen. Binnenkort zal de nieuwe bus voorzien worden van reclame. Waardoor wij in en ver buiten de Achterhoek goed opvallen.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: