Kennisplatform voor Oost Nederland

Redable uit Hengelo wint titel “Fastest Growing Partner” bij de Schneider Electric IT Partner Awards

Geplaatst op 21 april 2022
Redable uit Hengelo wint titel “Fastest Growing Partner” bij de Schneider Electric IT Partner Awards

Bij het jaarlijks terugkerende “Schneider Electric IT Partner Awards” event worden verschillende IT-partners uit het myScheider-programma uitgelicht, omdat ze in 2021 een belangrijke bijdrage hebben geleverd. Door hun beste beentje voor te zetten en extra aandacht te besteden aan hun klanten, kunnen partners zich onderscheiden en een erkenning krijgen voor een van de verschillende partner awards. Redable uit Hengelo wint de titel “Fastest Growing Partner”.

Schneider Electric investeert naar eigen zeggen in een sterke samenwerking met hun partners. Ze geloven dat dit de manier is om klanten op een goede manier te kunnen bedienen. Sebastian Born, VP Secure Power bij Schneider Electric, presenteerde de award-uitreiking: ‘Bij Schneider Electric geloven we dat een sterke samenwerking met onze partners cruciaal is, om onze eindklanten op een goede manier te kunnen bedienen. Vandaar dat we niet alleen investeren in het mySchneider IT Partnerprogramma, maar ook dat we de partners erkennen die het afgelopen jaar een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan onze gezamenlijke doelstellingen.”

Fastest Growing Partner Redable: een omzetgroei van ruim 300%

In de categorie “Fastest Growing Partner” waren er dit jaar meerdere nieuwe partners genomineerd. De titel “Fastest Growing Partner of the Year” ging uiteindelijk naar Redable uit Hengelo met een omzetgroei van ruim 300%. Redable wordt omschreven als “IT-leverancier met de harddisk op de juiste plek”. Als veelzijdige en dynamische IT-leverancier is Redable een bedrijf dat de technologische wereld een stuk eenvoudiger wil maken.

Redable is officieel partner van Schneider Electric sinds 2018 en heeft binnen korte tijd de hoge partnerstatus: “Premier” weten te behalen. Verder heeft Redable het afgelopen jaar een omzetgroei laten zien van ruim 300%, een enorme stijging. Naar eigen zeggen is dit succes voornamelijk te danken aan de aandacht voor e-commerce, contentoptimalisatie en up-to-date productinformatie voor het merk APC.

Plannen voor de toekomst

Vanzelfsprekend is de vraag of dezelfde resultaten voor het jaar 2022 gehaald kunnen worden. Door een nog intensievere samenwerking met Schneider Electric en een uitgebreide strategie om de informatie over APC-producten nog toegankelijker en duidelijker te maken, verwacht Redable dat er in 2022 ook goede resultaten behaald zullen worden. “Ons doel is om deze groei vast te houden, wie weet kunnen we volgend jaar weer dezelfde award in de wacht slepen”.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: