Kennisplatform voor Oost Nederland

Refresh Your Style start met bijzondere woonitems uit Bali

Geplaatst op 11 januari 2023
Refresh Your Style start met bijzondere woonitems uit Bali

Refresh Your Style uit Bathmen, gespecialiseerd in interieuradvies, kleuradvies, workshops en verkoopstyling voor particulieren en makelaars, gaat starten met handgemaakte woonaccessoires uit Bali. Je kunt hierbij denken aan capiz schelpenlampen, Buddah beelden van craquelé, prachtige manden, Coco’s schalen en meer. Eigenaresse Yvonne Massen heeft ruime ervaring met styling van onder meer etalages en interieurs. Zo deed ze mee aan een styling op televisie en aan diverse wedstrijden restylen, waar ze ook prijzen mee won. Bovendien heeft ze een B&B ontworpen. Verder heeft ze haar verkoopstylingsopleiding afgerond bij het erkende House of Kiki, onder andere bekend van het RTL-programma Uitstel van executie.

Met haar gevoel voor styling en interieur, creativiteit, klantgerichtheid en haar ervaring om met een relatief laag bedrag een groot resultaat te bereiken, is ze vol vertrouwen haar bedrijf gestart in 2016. Nu is het tijd voor een mooie nieuwe uitdaging erbij. 

Woonaccessoires Bali

“De collectie is beperkt; dit zorgt ervoor dat de items steeds vernieuwend zijn en wel zo aantrekkelijk. Voor zowel particulieren als winkeliers. Voor een mooie etalage of een interieurstyling zijn de woonaccessoires uitermate geschikt. Ook starten we met de Bali woonbeleving aan huis. Zo kun je de sfeer proeven van het bijzondere vakantiegevoel van Bali. Door een georganiseerde woonparty heb je meteen de eerste keus en je item gelijk in huis. Voor leuke prijsjes en een gezellige avond of middag laat ik jou de woonbeleving van Bali voelen.”

Voor informatie of afspraken: info@refreshyourstyle.nl of 06 – 165 629 09.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: