Kennisplatform voor Oost Nederland

Regio Zwolle ondernemersverkiezing van start!

Geplaatst op 15 augustus 2018

De Regio Zwolle is aan zet! Op 13 december wordt tijdens het Regio Zwolle Congres de Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2018 gekroond. De afgelopen drie jaar zijn de winnaars door wethouders Economische Zaken en ondernemersverenigingen voorgedragen. Wie worden de opvolgers van Jasper Bouwmeester van Fiberneering (Starter 2017) en Martin van der Sluis van PlasmaMade (Ondernemer 2017)?

De regio Zwolle behoort tot de economische top van Nederland. En dat is mede te danken aan de fantastische inzet van de gedreven ondernemers. “De verkiezing ‘Ondernemer en Starter van het Jaar regio Zwolle’ beloont écht ondernemerschap: ambitie, durf, innovatie. Er wordt aandacht gevraagd voor een bijzonder slag mensen, die zich durft te onderscheiden en risico durft te nemen. We vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt in de regio Zwolle”, aldus de voltallige vakjury.

Welke ondernemer is u afgelopen jaar positief opgevallen? Benut optimaal de marktkansen? Is een inspirator? Welke ondernemer zet sterk in op innovatie en duurzaamheid? Is maatschappelijk betrokken en is zondertwijfel een boegbeeld voor de regio Zwolle? Tot en met 1 september 2018 kan iedereen ondernemers aandragen via de website www.ondernemersprijsregiozwolle.nl / via Lisa Heethaar: lisa@mkbregiozwolle.nl.
Winnaars van de afgelopen jaren hebben, naast de waardering voor hun ondernemerschap, meer naamsbekendheid opgebouwd door alle publiciteit rondom deze verkiezing en veelal ook meer opdrachten gescoord.

De voorgedragen kandidaten worden beoordeeld door een deskundige vakjury, bestaande uit Edwin Peterman, Martin van der Sluis, Marius Nijland, Wiebbe Bonsink, Gido Frühling, onder aanvoering van juryvoorzitter Klaas Feenstra.

De verkiezing voor Ondernemer van het Jaar en Starter van het Jaar Regio Zwolle is een initiatief van MKB Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het is dit jaar de 14de keer dat de verkiezing wordt gehouden.

Bekijk de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=XzUFOlKHXwQ
Meer informatie over het aanmelden, de procedure en het juryreglement op www.ondernemersprijsregiozwolle.nl

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: