Kennisplatform voor Oost Nederland

Riwal investeert in de toekomst

Geplaatst op 3 mei 2018

Riwal, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, investeert in 2018 € 88 miljoen in de vloot.

Ongeveer 75% van de investering is bestemd voor uitbreiding van de vloot, ter ondersteuning van de internationale groeistrategie van Riwal. De rest van de investering is voor vlootvernieuwing. Er zullen meer dan 3.000 nieuwe hoogwerkers en verreikers worden aangeschaft, van merken met een hoge kwaliteit, waaronder JLG, Genie, Skyjack en Holland Lift.

De investering bevat onder andere telescoophoogwerkers met werkhoogten tot 58 meter, zoals de JLG 1850SJ en JLG 1500AJP. Een aanzienlijk deel van het vlootplan bestaat uit elektrische en hybride machines, waaronder Holland Lift schaarliften. Voorbeelden zijn de Holland Lift hybride HL-275 H25 met een werkhoogte van 27,5 meter en de Holland Lift HL-330 E14, die een werkhoogte van 33 meter heeft en waarvan de machine slechts 1,4 meter breed is.

“We streven ernaar de beste klantervaring te leveren en de eerste keuze te zijn voor projecten die op hoogte worden uitgevoerd. Deze vlootinvestering helpt ons om deze doelen te bereiken en om een nieuwer, meer divers en duurzamer machine assortiment aan te bieden”, aldus Norty Turner, CEO van Riwal. “Samen met de aanzienlijke vlootinvesteringen die we de afgelopen jaren hebben gedaan, versterkt deze investering ons vermogen om onze klanten wereldwijd van dienst te zijn”.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: