Kennisplatform voor Oost Nederland

Riwal wint Access Rental Company of the Year

Geplaatst op 12 april 2017
Riwal wint Access Rental Company of the Year

Riwal, de specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers en verreikers, heeft de Access Rental Company of the Year award gewonnen. Meer dan 450 industrie professionals zijn op 4 april jl. samengekomen in Londen voor de International Awards for Powered Access (IAPAs), georganiseerd door het Access International magazine en de International Powered Access Federation (IPAF).

De IAPAs worden echt internationaal getoetst en zijn de meest prestigieuze en gerespecteerde awards voor de powered access industry.

De opmerkingen vanuit de jury waren als volgt: Riwal heeft echt een compleet afgeronde aanpak die heeft bijgedragen aan een grote voortuitgang. Ze hebben ook tijd gevonden om innovaties door te voeren met behulp van nieuwe technologieën.

Norty Turner, Riwal’s CEO, laat weten: “Ik ben heel trots op iedereen bij Riwal dat we erkenning hebben gekregen als de beste verhuurder in de Access Rental Company industrie. Ik wil iedere werknemer die een bijdrage heeft geleverd aan het winnen van deze award, bedanken voor hun toewijding, volharding, goede houding en omarming van The Riwal Way. Wij zullen continu onze visie handhaven om de beste klantervaring te leveren in de industrie en streven ernaar om Riwal naar een steeds hoger prestatie- en uitvoeringsniveau te brengen.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: