Kennisplatform voor Oost Nederland

RJ gaat na 20 jaar verder onder de naam Ungap Technologies

Geplaatst op 22 mei 2023
RJ gaat na 20 jaar verder onder de naam Ungap Technologies

RJ Collaborations Solutions gaat na 20 jaar verder onder een nieuwe naam: Ungap Technologies. In oktober 2022, verhuisde Ungap al naar hun nieuwe pand aan de Ethaanstraat 3 in Rijssen, waar ze de nieuwste hybride videoconferencing-oplossingen presenteren in hun inspiratiecenter in nauwe samenwerking met toonaangevende partners zoals Microsoft, Zoom, Google, Neat, Logitech, Barco, Avocor en Philips.

De kloof tussen mens en technologie overbruggen

Volgens CEO en oprichter Rene Jansen is de nieuwe naam een bewijs van de toewijding van het bedrijf aan hun klanten. “We zijn toegewijd om nauw samen te werken met onze partners om hun behoeften te begrijpen. Dit stelt ons in staat om oplossingen te bieden die hybride samenwerking en communicatie makkelijker maken en hun bedrijven succesvoller”, zei hij.

De nieuwe merkidentiteit van Ungap, inclusief de naamswijziging, vertegenwoordigt de inzet van Ungap voor innovatieve, vooruitstrevende en eigenzinnige oplossingen die communicatie en samenwerken in de huidige hybride wereld verbeteren. “We zijn verheugd om onze nieuwe naam en merk te onthullen”, aldus Rene Jansen. “Ungap is een naam die ons DNA en onze missie om de kloof tussen mens en technologie te overbruggen echt weergeeft.”

Bring out the best in people

De nieuwe missie van Ungap luidt: Bring out the best in people. Al 20 jaar zet Ungap, voorheen RJ Collaborations Solutions, zich in om samenwerken onafhankelijk van tijd en locatie mogelijk te maken door techniek in te zetten en zo mensen te versterken. De naam Ungap staat voor het creëren van een brug tussen mens en techniek door de techniek simpel te maken en ‘gewoon zijn werk’ te laten doen. “Zo maken we het verbinden van mensen eenvoudig en samenwerken leuk.”

Ungap ontwikkelt oplossingen voor Smart collaboration. “Samen met onze partners zoeken wij altijd naar de werkelijke behoefte en hoe we het toekomstperspectief voor hun mensen en business beter en mooier kunnen maken. Mooier door eenvoudig, plezierig en efficiënt samen te werken. Beter door de techniek voor verduurzaming en echte verbinding in te zetten. “

De nieuwste roomoplossingen voor hybride videoconferenties

De nieuwbouw aan de Ethaanstraat 3 in Rijssen biedt de perfecte setting voor Ungap om hun expertise in het vakgebied te laten zien. De ruimte beschikt over ultramoderne faciliteiten en de nieuwste roomoplossingen voor hybride videoconferenties. “We zijn verheugd om onze klanten te verwelkomen in ons nieuwe kantoor”, aldus Rene Jansen.

Deze ruimteoplossingen, ook wel smart spaces genaamd, helpt bedrijven in het creëren van een hybride werkomgeving waar medewerkers onafhankelijk van tijd en locatie optimaal kunnen communiceren en samenwerking. Ontmoetingsruimtes moeten vandaag de dag zijn uitgerust voor hybride videovergaderingen, oplossingen waarmee het gemakkelijk is om op afstand te communiceren en samen te werken. Met de nieuwste room-oplossingen voor hybride videoconferenties zet Ungap zich in om deze ruimtes zo gebruiksvriendelijk en effectief mogelijk te maken.

Volgens Rene Jansen zijn slimme ruimte oplossingen de toekomst van samenwerking. “Wij geloven dat de juiste technologie mensen bij elkaar brengt, ongeacht waar ze zich bevinden”, zei hij. “Onze smart spaces zijn ontworpen om een naadloze vergaderervaring te creëren, met de tools en technologie die nodig zijn voor effectieve communicatie en samenwerking.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: