Kennisplatform voor Oost Nederland

Roadshow toont het nieuwste en beste accugereedschap van Makita

Geplaatst op 27 april 2023
Roadshow toont het nieuwste en beste accugereedschap van Makita 

In mei en juni reist Makita rond met haar XGT Roadshow. Op vier plaatsen in Nederland zetten zes adviseurs hun rijdende showroom bij elkaar voor presentaties en demonstraties. Tussen 24 mei en 13 juni in Zwolle, Zwijndrecht, Uden en Badhoevedorp. Dealers en eindgebruikers in bouw, installatietechniek en groenvoorziening zijn van harte welkom, deelname is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk: vol=vol.

Tijdens de roadshow presenteren en demonstreren de adviseurs van Makita het nieuwe XGT accuplatform. Geschikt voor de zwaarste klussen in bouw, installatie en groenvoorziening. Professionele gebruikers die voor een aanschaf staan of de keuze willen maken voor één platform kunnen vrijblijvend kennismaken met de laatste innovaties van Makita. Ook dealers zijn van harte welkom.

Marketing manager Ad Huizenga van Makita legt uit: “Het nieuwste accuplatform van Makita moet je ervaren hebben. De kracht en het uithoudingsvermogen die gerealiseerd worden met 1 of 2 40 Volt Max accu’s overtreft de verwachtingen van veel gebruikers. Het 18 V LXT platform kent enorm veel tevreden gebruikers. Die verwachten echter steeds meer van hun gereedschap en willen er steeds zwaardere klussen mee kunnen doen.”

Voor hen, en voor iedereen die af wil van snoeren of brandstof, biedt XGT de oplossing. De XGT Roadshow is een laagdrempelige mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken en het gereedschap in actie te zien. Zowel voor bouwers en installateurs als hoveniers en groenvoorzieners biedt XGT nieuwe mogelijkheden. Meer info en inschrijven op www.makita.nl/roadshow. Vol=vol.

Kies de juiste accu

Het is heel belangrijk bij XGT-machines de juiste accu te kiezen. Het draait niet alleen om meer kracht voor de zwaarste klussen, maar ook om zo efficiënt mogelijk met de juiste accu te kunnen werken en zo nodig langer en intensiever. Alleen bij de juiste combinatie kan de machine optimaal presteren.

Hoger vermogen

Makita’s XGT-platform is bedoeld voor veeleisende gebruikers. De machines koppelen een innovatief gereedschapsontwerp aan accu’s met een hoog vermogen: de 40 Volt Max accu’s. De XGT-accu communiceert net zoals de LXT-accu met de snellader tijdens het laden. Uitwisselen van LXT en XGT-accu’s is niet mogelijk. Wel zijn bestaande LXT-accu’s met behulp van een los verkrijgbare adapter via de XGT-snellader op te laden. De robuuste constructie, de bescherming tegen stof plus het spatwaterbestendige ontwerp – handig bij werken in de open lucht – maken van XGT een zeer betrouwbaar platform.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: