Kennisplatform voor Oost Nederland

Robitex B.V. wint aanbesteding Enexis Groep sportkleding

Geplaatst op 6 december 2017
Robitex B.V. wint aanbesteding Enexis Groep sportkleding

Robitex B.V. heeft de aanbesteding, uitgeschreven door Enexis Groep, gewonnen. De aanbesteding bestaat uit het leveren van sportkleding voor haar personeel voor een tijdsduur van 3 jaar.

“Wij zijn erg trots dat we gaan samenwerken met wederom een mooi merk uit Nederland”, aldus een tevreden Danielle Kaspers, eigenaresse van Robitex. “Enexis is een van de grootste netbeheerders van het land. De belangrijkste taak van een netbeheerder is het aanleggen en onderhouden van het energienet in Nederland. Enexis heeft sporten en de vitaliteit van het personeel hoog in het vaandel en vandaar dat ze sportkleding ter beschikking stellen. Deze visie past ook precies bij een organisatie als Robitex.”

“Enexis is een mooi voorbeeld van hoe zij omgaan met de gezondheid van het personeel. Wij zullen dit sportkleding plan aan meer “grote” organisaties gaan voorstellen. Een vitaler werknemersbestand betaalt zich terug in minder ziektedagen en een betere productiviteit.”

De aanbesteding heeft een looptijd van  minimaal 3 jaar, “We hebben een mooi assortiment sportkleding voorgesteld die in de smaak is gevallen. Bij de kleding moet je denken aan kleding voor het fietsen, hardlopen en andere duursporten.”

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: